iPhone 6S Plus reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Det kan ske for os alle sammen. Uanset hvor god man er til, at passe på sin smartphone, kan der opstå skader når man mindst aner det. Og det sker altid når man mindst har behov for det! Når uheldet er fremme, har du brug for iPhone 6S Plus reparation hos telegiganten.

Vestegnens største specialister inden for iPhone repair står klar til at reparere din enhed billigt, uanset om det drejer sig om et skærmskifte, batteriskifte, nyt bagsideglas, bundstik i udu, knapper der ikke reagerer, vandskade, fejl på frontkamera eller bagkamera, softwarefejl eller andet.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66.

 

Skift skærm på din iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus er telefonen for dem der vil have den største og bedste iPhone 6 på markedet. iPhone 6S Plus har alle de almindelige særpræg der kendetegner iPhone 6: elegant og afrundet design, kæmpe opgradering på kameraet fra tidligere modeller, længere batteritid og mulighed for at få den i guld. Det særlige ved denne model er at den kombinerer dette med iPhone 6S’ kraftigere hardware og iPhone 6S Plus’ større størrelse, skærm og batteri. Det bedste af alle verdener!

Lad ikke ridser eller skader på skærmen stå i vejen for at kunne fortsætte med at bruge din elskede iPhone 6S Plus. Kom ind med den til os, og lad os forlænge dens levetid. Vores teknikere er særligt kvalificerede til at reparere din mobilskærm.

Skift batteri på din iPhone 6S Plus

Batteriet på iPhone 6S Plus var en markant opgradering fra iPhone 5. Alligevel kan intet batteri holde for evigt. Hvis din iPhone 6 Plus går ud i tide og utide, kan det være tid til at få batteriet udskiftet. Kontakt os for hjælp med et batteriskift.

30 minutters reparation på din iPhone mens du venter

Der er ikke nogen der har lyst til at undvære sin mobiltelefon i nogen længere tid. Derfor prioriterer vi i Telegiganten at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Hvis du fysisk kommer ind med din mobil i butikken, reparerer vi den i de langt fleste tilfælde på 30 minutter mens du venter.

Har du ikke tid eller mulighed for at komme ind, kan du sende den til os og så sørger vi for at sende den tilbage inden for 24 timer efter vi modtager den. Alt for at du skal have din mobil tilbage igen hurtigst muligt.

Få din iPhone 6S Plus repareret med reservedele af høj kvalitet

Når vi reparerer din mobil kan du vælge mellem reservedele lavet af anden producent, reservedele specifikt godkendt af Apple til deres produkter (OEM) eller originaldele produceret af Apple og taget fra en adskilt enhed.

Uanset hvilke dele du vælger, får du hos Telegiganten altid 24 måneders garanti på reparationer.

Undgå skader på din iPhone

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin iPhone. Beskyttelsesglas kan beskytte skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din iPhone 6S Plus de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.