Telegiganten butik
Telegiganten kasse
Telegiganten mikroskop
Telegiganten mobilreparation

Har du 30 minutter? Kom til Telegiganten!

Mangler din mobil en ny skærm? Ny batteri? Kører den bare ikke som den skal? Vi står klar til at reparere din mobil!

Hos Telegiganten har vi walk-in-service. Kom bare forbi med din mobil, tablet eller computer. Vi kigger på den med det samme, giver dig en diagnose, pris på mulig reparation og vejlede dig i alle forespørgsel du kunne have. I de fleste tilfælde tager det under 30 minutter. Du kan altså stå med din reparerede mobil under en halv time efter, at du kommer ind med den.

Hvis fejlen på din enhed er en vi mod forventning ikke kan løse på en halv time, aftaler vi med dig så du altid er informeret om hvad du siger ja til. Hvis det tager usædvaneligt lang tid har vi også lånetelefoner til benyttelse (gratis, selvfølgelig) indtil din mobil er dig i hænde igen.

Du er velkommen at vente i butikken mens vi går i gang med at reparere din mobil. Du kan shoppe efter tilbehør: vi har alt fra panserglas, kabler og covers til anden elektronik som højtalere og PS5. Hvis du foretrækker lidt luft og bevægelse i stedet, ligger vi på Taastrup hovedgade, en meget hyggelig allé med alt fra caféer, restauranter, supermarkeder og andre butikker.Læs mere om vores Mobilreparationer

iPhone X

Reparation

iPhone 11

Reparation

iPhone 12

Reparation

Galaxy S8

Reparation

Galaxy s10

Reparation

Galaxy s20

Reparation

Vi reparerer din mobil i og omkring København

Er du i København, Taastrup, Ishøj, Hedehusene, Glostrup, Rødovre, Hvidovre, Albertslund eller Vallensbæk er vi aldrig langt væk. Vi reparerer alt fra skærme, batterier, bundstik, kamera, højtaler, bagside, knapper og alt muligt andet. Vi har lang erfaring og er bekendte med alle de store producenter: iPhone, Samsung, Motorola, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony og mere.

Kom til os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Du kan også ringe til os på +45 70 70 78 56 eller skrive på info@telegiganten.dk. Vi har også en kontaktformular du kan bruge til mere generelle forespørgsler og en FAQ hvor du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål.

Vi køber og sælger også brugte mobiler og tablets. Få et prisestimat for din gamle mobil eller se om der er en ny du gerne vil købe!

Køb brugt
Sælg brugt

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.