Om os

Din total leverandør indenfor reparation, reservedele og tilbehør

Telegiganten.dk har beliggenhed i Storkøbenhavn -Taastrup Hovedgade 66, hvor vi har vores fysisk butik og salgsafdeling. Vi kan kontaktes, enten på e-mail info@telegiganten.dk eller telefon på 70 70 78 56 alle hverdage mellem kl. 10-18 og lørdag 10-14. Alle henvendelser over e-mail, besvares normalt inden 24 timer.

Telegiganten.dk opstod i 2002. Siden da har Telegiganten haft en fysisk forretning (butik) med fokus på reparation af mobiltelefoner/computere/MAC og salg af mobil og tilbehør.

Telegiganten.dk blev registreret i 2012, under samme koncept, hvilket har ført os til, at fungerer som en troværdig og veletableret virksomhed indenfor tele- reparation.

Hos Telegiganten.dk, har vi udover den fysiske butik også fokus på at udvikle os, og have en bedre udnyttelse af digitalisering og teknologisk udvikling. Dette har ført os til, at lancere vores egen hjemmeside. Vores kunder har nu muligheden for, at shoppe på vores Webshop 24 timer i døgnet, hvor det er muligt at se priser og lagerbeholdning. Vi har stort kendskab til varerne og giver gerne råd og vejledning både før og efter købet. Vi arbejder løbende på at have de mest gængse varer på vores lager, og har et samarbejde med logistikcenter, hvorfra vi kan garantere dag-til-dag levering i hele landet og hurtig levering i Norden. Levering sker via Post nord, som er vores landsdækkende transportør.

Vores fokus ligger i, at være en stabil forhandler med speciale i kvalitets reservedele til alle de kendte teknologiske udstyr reservedele og solid leverandør på det danske marked, og at være hovedleverandør til virksomheder i Danmark og Norden, med en kvalitet der topper til konkurrencedygtige priser.

Hos Telegiganten.dk sætter vi stor pris på kvalitet og service, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med et smil. Med dette sagt, kan vi prale med, at vi altid står inden for vores reparationer, og skulle der imod forventning opstå problemer, udskifter vi med glæde alle defekte dele. Vi tager også gerne ansvar for vores sendte produkter inden for rimelig tid.

Ledige stillinger

Vi søger internationale sælger. Send dit CV og ansøgning til: aa@telegiganten.dk

B2B – Partnerskab

Er du indkøbsansvarlig i din Virksomhed, Skole eller Forening?
Hos Telegiganten.dk tilbyder vi en fordelagtig aftale til vores solide og loyale erhvervskunder.

    – Bekræftelse på mail ved bestilling og forsendelse på jeres bestilte varer.
    – Oversigt over dine ordre.
    – Genbestilling af tidligere bestilte varer.
    – Fordelagtige priser.
    – Mulighed for levering til forskellige leveringsadresser.

Telegiganten.dk tilbyder enhver konto en passende rabat, og du vil i fremtiden kunne spare store beløb, når du handler på Telegiganten.dk
Hvor meget kan du forvente at få i rabat?

Vi beregner din rabat individuelt. Rabatten vil blive beregnet efter, hvor meget du køber årligt hos Telegiganten.dk. I vil spare mere hvis I vælger at samle alle indkøb hos os. Du kan altid kontakte os for at høre nærmere omkring vores B2B aftale.

Vertical shot of multimeter used in smart phone and tablet repair in a technology lab.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.