Om os

Telegiganten — din leverandør indenfor mobiltelefoni, reparationer, og tilbehør

Hos Telegiganten mener vi mobiltelefoni skal være nemt og billigt for alle mennesker. Vores mål er at være førende inden for mobilsalg uden binding og abonnement på det danske marked. Vi agter, at yde et højt niveau af service og konkurrencedygtige priser på alt inden for salg af mobiler, tablets, tilbehør, reservedele og reparationer.

Telegiganten opstod i 2002. Siden da har Telegiganten haft en fysisk forretning med fokus på reparation af mobiltelefoner, computere samt salg af mobil og tilbehør.

I 2012 blev vores hjemmeside og webshop, telegiganten.dk, skabt med fokus på at være en troværdig og konkurrencedygtig virksomhed indenfor mobilsalg og -reparation. Vores kunder har nu muligheden for, at shoppe på vores webshop 24 timer i døgnet, hvor det er muligt at se priser og lagerbeholdning. Vi har stort kendskab til vores varer og giver gerne råd og vejledning både før og efter købet. Vi arbejder løbende på at have de mest gængse varer på vores lager, og har samarbejde med logistikcentre, hvorfra vi kan garantere sikker og hurtig levering i hele landet. Levering sker via PostNord og GLS, som er vores landsdækkende transportører.

Hos Telegiganten.dk prioriterer vi kvalitet og service, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med et smil. Udover det, kan vi prale med, at vi altid står inden for vores reparationer, og skulle der imod forventning opstå problemer, udskifter vi med glæde alle defekte dele.

Telegiganten.dk har beliggenhed i Storkøbenhavn på Taastrup Hovedgade 66, hvor vi har vores fysisk butik og salgsafdeling. Vi kan kontaktes, enten på e-mail info@telegiganten.dk eller telefon på + 45 70 70 78 56 alle hverdage mellem kl. 10-18 og lørdag 10-14. Alle henvendelser over e-mail, besvares normalt inden 24 timer.

Ledige stillinger

Vi har for nuværende ikke nogle ledige stillinger.

B2B – Partnerskab

Er du indkøbsansvarlig i din virksomhed, skole eller forening? Hos Telegiganten.dk tilbyder vi en fordelagtig aftale til vores loyale erhvervskunder.

  • Bekræftelse på mail ved bestilling og forsendelse på jeres bestilte varer.
  • Oversigt over dine ordre.
  • Genbestilling af tidligere bestilte varer.
  • Fordelagtige priser.
  • Mulighed for levering til forskellige leveringsadresser.

Telegiganten.dk tilbyder enhver konto en passende rabat, og du vil i fremtiden kunne spare store beløb, når du handler på Telegiganten.dk

Hvor meget kan du forvente at få i rabat?

Vi beregner din rabat individuelt. Rabatten vil blive beregnet efter, hvor meget du køber årligt hos Telegiganten.dk. I vil spare mere hvis I vælger at samle alle indkøb hos os. Du kan altid kontakte os på +45 70 70 78 56 eller info@telegiganten.dk for at høre nærmere omkring vores B2B aftale.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.