iPhone 15 Pro reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Det kan ske for os alle sammen. Uanset hvor god man er til, at passe på sin smartphone, kan der opstå skader når man mindst aner det. Og det sker altid når man mindst har behov for det! Når uheldet er fremme, har du brug for iPhone 15 Pro reparation hos telegiganten.

Vestegnens største specialister inden for iPhone repair står klar til at reparere din enhed billigt, uanset om det drejer sig om et skærmskifte, batteriskifte, nyt bagsideglas, bundstik i udu, knapper der ikke reagerer, vandskade, fejl på frontkamera eller bagkamera, softwarefejl eller andet.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66.

Skift skærm på din iPhone 15 Pro

iPhone 15-serien er Apples seneste model og det kan man næsten se bare ved at kigge på den. Den tager alt de har lavet de seneste år og bygger videre på det. iPhone 15 Pro trækker dette op endnu et skridt til markedens mest avancerede smartphone. Den har Super Retina XDR-skærm for krystalklart billede, A17 Bionic chip, Pro-kamerasystem med 48 MP og beholder, men forfiner, det simple men smukke design som har kendetegnet iPhones siden iPhone 11, nu i titanium for ekstra holdbarhed uden ekstra vægt.

Desværre er der ingen teknologi i verden der kan helgardere mod uheld når skæbnen er fremme. Heldigvis kan du være fortrøstningsfuld alligevel. Her hos Telegiganten vil vi gerne have at du kan bruge din telefon så lang tid som du har lyst. Derfor står vores ekspertreparatører klar til at gøre din iPhone 15 Pro som ny igen. Vi er særligt kvalificerede til at reparere din iPhone 15 Pro.

Skift batteri på din iPhone 15 Pro

Det er ingen hemmelighed, at noget af det der mister sin funktion hurtigst på en mobil er batteriet. Lige pludselig kan det ikke holde så længe som det plejede, måske begynder det at gå ud uden åbenlys grund. Hvis dette er tilfældet kan det være en god idé at få batteriet udskiftet.

Da en iPhone 15 Pro er så ny, kan lav batterifunktion skyldes defekt batteri eller produktionsfejl og i det tilfælde kan det være dækket af garanti og blive skiftet ud uden omkostning. Hvis du mistænker at dit batteri har mistet mere funktion end det burde, vil vi gerne hjælpe dig med at undersøge om det er dækket af garanti. Hvis ikke, kan vi finde en god pris på udskiftning alligevel. Det vigtige er at din iPhone 15 Pro holder og præsterer efter dine behov.

Skift glas på din iPhone 15 Pro

En iPhone 15 Pro har en bagside af glas hvilket er flot og lækkert når man bruger telefonen, men ikke lige så lækkert hvis glasset bliver knust eller ridset. Lad Telegigantens reparatører håndtere problemet så din telefon føles som ny igen.

30 minutters reparation på din iPhone mens du venter

Der er ikke nogen der har lyst til at undvære sin mobiltelefon i nogen længere tid. Derfor prioriterer vi i Telegiganten at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Hvis du fysisk kommer ind med din mobil i butikken, reparerer vi den i de langt fleste tilfælde på 30 minutter mens du venter.

Har du ikke tid eller mulighed for at komme ind, kan du sende den til os og så sørger vi for at sende den tilbage inden for 24 timer efter vi modtager den. Alt for at du skal have din mobil tilbage igen hurtigst muligt.

Få din iPhone 15 Pro repareret med reservedele af høj kvalitet

Når vi reparerer din mobil kan du vælge mellem reservedele lavet af anden producent, reservedele specifikt godkendt af Apple til deres produkter (OEM) eller originaldele produceret af Apple og taget fra en adskilt enhed.

Uanset hvilke dele du vælger, får du hos Telegiganten altid 24 måneders garanti på reparationer.

Undgå skader på din iPhone 15 Pro

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin iPhone. Beskyttelsesglas kan beskytte skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din iPhone 15 Pro de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.