iPhone SE 2022

Beskrivelse/specifikationer

Specifikationer

  • 4,7″ Retina HD LCD-skærm
  • Bagkamera: 12 MP
  • Frontkamera: 7 MP
  • Kraftfuld A15 Bionic-chip
  • IP67-klassificering – vand- og støvafvisende
  • Fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
  • Apple Pay, 5G-klar
  • Kompatibel med hurtig opladning + trådløs opladning (Qi)

Lynhurtig A15 Bionic-chip og hurtigt 5G. Blændende batteritid og et forbilledligt kamera. Plus det stærkeste glas i en smartphone og en Hjem-knap med sikkert Touch ID.

iPhone SE er Apples entry-level iPhone. Enheden tilbyder en overkommelig indgang til iPhone-serien med mange vigtige funktioner såsom en kraftig A-serie-chip, et højkvalitetskamera med 4K-videooptagelse, Haptic Touch, trådløs opladning, vand- og støvmodstand og meget mere. Den nuværende model tilføjede A15 Bionic-chippen fra iPhone 13, 5G-forbindelse, et opgraderet bagkamera med mere avancerede computerfotograferingsmuligheder, forbedret batterilevetid og stærkere glas.

12-megapixel bagkamera i iPhone SE med en ƒ/1,8 blændeåbning, optisk billedstabilisering og understøttelse af portrættilstand og portrætlys. iPhone SE har ikke nattilstand, men der er bred farveunderstøttelse og mere, plus en LED True Tone-blitz med Slow Sync-funktioner. 2022-modellen får Smart HDR 4 for forbedret kontrast og hudtoner, Deep Fusion for bedre teksturer og fotografiske stilarter for et brugerdefineret look til alle dine billeder.

iPhone SEs kamera kan optage 4K-video med op til 60 billeder i sekundet med optisk billedstabilisering og understøttelse af slowmotion og time-lapse-video. Det frontvendte kamera understøtter også Portrait Mode ved at bruge billedsignalprocessoren og Neural Engine på A15 Bionic.

 Vi sælger iPhone SE 2022  i brugt tilstand, så du slipper for at betale for en helt ny. Alle vores brugte iPhone SE 2022 bliver gennemgået af vores uddannede teknikere, som har flere års erfaring med reparation af it-udstyr. Vi tilbyder 24 måneders garanti på vores brugte iPhone, så derfor kan du som kunde trygt handle med Telegiganten. Køb derfor en brugt iPhone SE 2022 fra os, og få 24 måneders garanti. 

Generel information

Farve

, ,

Lagerplads

, ,

VÆLG STAND

, ,

Mærke

Mere fra Mobil køb

iPhone SE 2022

Mangler du en iPhone og overvejer du at købe en brugt iPhone , som har mange fordele, så kan vi anbefale en iPhone SE 2022. En iPhone SE 2022 kan en masse og du får dermed meget for pengene. En iPhone SE 2022 har en hurtig processor, en stor skærm, et godt batteri og flot design.

Læs mere om brugt stand her: Læs mere

2599.00 kr.4499.00 kr.