Samsung Galaxy XCover 5 Reparation - Prisliste

Reparation

Pris

Galaxy Xcover 5 – Diagnose

199 DKK

Samsung Galaxy XCover 5 reparation

Samsung Galaxy XCover 5 Reparation - Prisliste

Reparation

Pris

Tid

Book tid

Galaxy Xcover 5 – Diagnose

DKK 199

60 min.

Walk-in-service

2 års garanti

certificerede teknikere

over 10 års erfaring

Samsung Galaxy XCover 5 Reparation

Har du tabt din Samsung Galaxy XCover 5 på gulvet, har den fået en vandskade eller gået i stykker på anden vis? Så kan vi hjælpe dig. Vi reparerer alle typer skader på Samsung Galaxy XCover 5: Vores teknikere har mange års erfaring og gode redskaber, så din mobil er i sikre hænder. Hos telegiganten går vi op i at levere den bedste service på kortest muligst tid til færrest penge. Derfor har vi nogle af markedets laveste priser og bedste service på reparation af Samsung Galaxy XCover 5.

REPARATION PÅ FARTEN
Har du travlt og skal du have reparationen til at passe ind i din hverdag? Så er det godt at vores reparatører er meget hurtige. Er din skærm ødelagt tager det f.eks. max 30 min at skifte den. Kom forbi vores butik på Taastrup Hovedgade og hør, hvor lang tid, det vil tage at få den repareret. Imens kan du enten være i butikken eller gå ud i alle Taastrup Hovedgades mange butikker.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.