iPhone 13

Beskrivelse/specifikationer

Specifikationer:

 • Super Retina XDR-skærm
 • 6,1″ (diagonalt) OLED-skærm fra kant til kant
 • Opløsning på 2532 x 1170 pixels ved 460 ppi
 • HDR-skærm
 • A15 Bionic-chip
 • Ny 6-core CPU med to højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner
 • 12 MP dobbelt­kamera-system: vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer
 • Vidvinkel: blænde­åbning på ƒ/1,6
 • Ultravidvinkel: blænde­åbning på ƒ/2,4 og 120-graders synsfelt
 • 2 x optisk zoom ud
 • Op til 5 x digitalt zoom

2021-modellerne er her for os at bedømme, og det første vi bemærker er, at den er mere eller mindre identisk med iPhone 12. Det samme flade design er her – ser stilfuldt ud som altid. Kameralinserne er nu placeret diagonalt i stedet for lodret. Det berygtede hak er mindre nu, da TrueDepth-kamerahuset har en reduceret størrelse, så opkaldshøjttaleren kunne flyttes tættere på den øverste kant. Stadig fuldt kompatibel med dine AirPods 2, AirPods Pro og AirPods Max også, selvfølgelig. Kort sagt, den minder meget om sin forgænger. Selvom den denne gang er omkring 0,2 mm tykkere og 10 g tungere for at forbedre batterilevetiden, hvilket vi vil kaste lys over om lidt.

Som mennesker kan vi have mange forskelle, men hvad vi alle har til fælles er, at vi alle sætter pris på nogle gode gamle batterilevetidsforbedringer til vores telefoner – det er simpelthen kedeligt at løbe tør for batteri en fredag ​​aften udenfor. For at gøre det muligt har Apple blot gjort batteriet større og foretaget yderligere optimeringer til deres nye A15 Bionic-chip. Apple hævder, at den nye iPhone 13 nu holder op til 2,5 timer mere end sin forgænger. Apropos, de toppede sig selv igen med en superhurtig chip, der også er meget energieffektiv. Hver enkelt handling er bare smørglad på den uden nogen som helst præstationshikke.

Den mest bemærkelsesværdige designændring af iPhone 13 er dens kameraopsætning på bagsiden – den er nu placeret diagonalt. Hvordan klarer de sig dog, spørger du? Fremragende, som forventet. Alle dine favoritter er her: På videofronten er 4K-optagelse ved 60 FPS med Dolby Vision HDR, slow-mo-optagelse ved 240 FPS og timelapse bedre end nogensinde. Billederne ser også smukt sprøde og levende ud takket være den forbedrede billedbehandling og større linser, der kan fange 47 % mere lys. Dette betyder selvfølgelig også en forbedret nattilstandsydelse.

I 2020 har Apple ignoreret forventningerne og frigivet deres basismodel med kun 64 GB intern lagerplads og lamslået en betydelig del af deres kritikere. Med iPhone 13 har de endelig lyttet til fællesskabet og endelig forstærket basislagringsmuligheden til 128 GB for entry-level pris. Så vær ikke bange for at optage 4K-videoer nu, da du nu burde have masser af plads selv med den mest overkommelige mulighed. Og endelig er skærmen på iPhone 13 nu maxet ved 800 nits lysstyrke. Dette gør den 175 nits lysere end den tidligere iPhone.

Generel information

Farve

, , , , ,

Lagerplads

, ,

VÆLG STAND

, ,

Mærke

Mere fra Mobil køb

iPhone 13

Forkæl dig selv og vores planet med bæredygtige tilbud fra Telegiganten. Bedre end genbrugt, billigere end nyt. Hos Telegiganten finder du kun produkter, der er blevet fuldstændigt istandsat af eksperter. Vi tilbyder et bedre alternativ til nye eller brugte produkter – herudover 24 måneders garanti.  

Læs mere om brugt stand her: Læs mere

5099.00 kr.6699.00 kr. inkl. moms