Filters

Pris

Mærke -

Model -

  • Se mere

Lager plads -

Dele -

Farve -

  • Se mere

Kategori: Cover & Etui

Cover & Etui

Stort udvalg af cover til din mobil

Find billigt cover til mobil eller tablet hos Telegiganten. Vi har flip covers med pung, silikone covers og, plastik covers i alle mulige farve of mønstre samt meget mere til iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Motorola, Nokia, Huawei med mere. Få cover i læder, plastik, sort, brun, hvid, gennemsigtig, blå, pink og andre farver. Find dit nye mobilcover i dag hos Telegiganten.

Hvis du er i Taastrup, Ishøj, Albertslund, Hedehusene, Fløng, Vallensbæk, Rødovre, Hvidovre, Glostrup eller i København, køb dit nye cover billigt hos Telegiganten på Taastrup hovedgade 66 eller her i vores webshop.

Tilbehør og reparationer hos Telegiganten

Vi har ikke kun cover. Hvis det drejer sig om mobiltelefoni, kan du finde det hos Telegiganten. Udover mobilcover, har vi også alt fra lydudstyr, skærmbeskyttelse, opladere, kabler, biltilbehør, hukommelseskort og alt mellem himmel og jord.

Vi reparerer desuden skader på mobiler, tablets og computere. Hvis du mangler tilbehør eller mobilcover til din iPhone, iPad, Samsung mobil, Samsung tablet, Huawei, Nokia, Motorola, OnePlus eller har brug for reparation eller hjælp, er vi her for dig. Klik her for at se alt vores tilbehør eller her for at booke tid til reparation.

Køb og sælg brugte mobiler

Har du en gammel mobil derhjemme som du ikke bruger mere? Vi har et stort udvalg af brugte enheder og køber hele tiden nye. Klik her for at få et vejledende prisoverslag på din gamle mobil eller kom ind med den i butikken.

Vores glade og dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe, vejlede og svare på spørgsmål. Hos Telegiganten er din tilfredshed vores højeste prioritet. Derfor tilbyder vi også 24 måneders garanti på alle reparationer og enheder, uanset om de er nye eller brugte. Kom til Telegiganten—vi er din bedste ven når det kommer til mobilcover, mobiltelefoni og elektronik.