Produkter

Vilkår

Aftale
Tekniske informationer
Pricerunner købsgaranti
Priser
Bestilling
Ordrebekræftelse
Betaling
Kortgebyr
Levering
Oprindelse og sprog
Returret/fortrydelsesret
Returnering
Reklamationsret
Reparation
Persondatapolitik
Forbehold
Klageadgang
Sikkerhed



Aftale
Udstillingen af varer på webshoppen er ikke et tilbud, men en opfordring til at gøre tilbud. Først når køber modtager en faktura, vil der være indgået en bindende aftale mellem køber og sælger.

Som følge af et køb modtager køber en faktura. Vi oplyser, at handelen først er bindende mellem Telegiganten ApS og køber, når kunden har modtaget en faktura.

For at have indgået et køb med telegiganten.dk har vi brug for disse oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• Email


Indløbsbetingelserne gælder for alle tilbud, køb og leverancer. 

Telegiganten ApS 
Taastrup Hovedgade 66
2630 Taastrup 
CVR: 34589224 
E-mail: info@telegiganten.dk 
Telefon: +45 70 70 78 56
Selskabsform: Anpartsselskab


Tekniske informationer
Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten og fra Telegiganten.dk er kun vejledende. Du har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet.

Pricerunner købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende brugervilkår.

Priser
Alle priser på Telegiganten.dk vises inklusiv moms, men uden afgifter og kreditkortgebyrer. Disse vil altid blive oplyst i sit fulde inden afslutning af købet.
Den bestillingsbekræftelse, der udsendes er således en kopi af indkøbskurven. Vi vil dog kontakte køber, hvis der opstår problemer med handlen.

Bestilling
Sådan bestiller du på Telegiganten.dk
- Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til indkøbskurven. 
- Gå til bestilling under indkøbskurven. 
- Indtast dine personlige oplysninger. 
- Vælg ønsket leveringform. 
- Kontrollér, at din bestilling og dit beløb er korrekt. 
- Vælg betalingsmåde. Ved kortbetaling hæves pengene ved afsendelse af ordren.

Ordrebekræftelse
Vi afsender automatisk en ordrebekræftelse til din mail-boks.

Betaling
Telegiganten.dk er åben 24 timer i døgnet. For at handle på Telegiganten.dk skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Der kan på Telegiganten.dk betales med Dankort, Visa-Dankort, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express, JCB, PayPal, ViaBill, Mobilepay og Bankoverførsel. Bemærk! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Bankforbindelse: Nykredit – Reg.: 8117 Konto: 0004435189

Kortgebyr
- Euroline Korttype Beregning af transaktionsgebyret 
- Mastercard Dansk udstedt 0,00% af transaktionsbeløbet 
- Maestro Dansk udstedt 0,00%af transaktionsbeløbet 
- Visa Dansk udstedt 0,00%af transaktionsbeløbet 
- Visa Electron Dansk udstedt 0,00% af transaktionsbeløbet 
- Mastercard (udenlandsk) Udenlandsk udstedt 0,00% af transaktionsbeløbet 
- Maestro (udenlandsk) Udenlandsk udstedt 0,00% af transaktionsbeløbet 
- Visa/Electron (udenlandsk) Udenlandsk udstedt 0,00% af transaktionsbeløbet

Fra private kunder tages der ikke gebyr ved betaling med kort på www.telegiganten.dk.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Telegiganten.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end dét, du har godkendt ved købet. Når du har bestilt en vare, vil du først modtage en kvittering for vores modtagelse af din bestilling og herefter en ordrebekræftelse. Ordrer afgivet inden kl. 15:00 mandag – fredag bliver ekspederet samme dag. Ordrer afgivet lørdag og søndag samt på feriedage bliver behandlet førstkommende hverdag.

Levering
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:
- Der er gratis levering på alle ordrer uanset størrelse og pris, med GLS eller Postnord til nærmeste pakkeshop. Levering til adresse koster 49 kr. uanset ordrens størrelse og pris. 
Priser for fragt gælder for levering i hele Danmark. Levering sker på hverdage mellem kl. 07.00 og 18.00, med mindre andet er bestilt eller aftalt.
Den forventede leveringstid af lagervarer med standardlevering er 1-2 hverdage. Varer på producentens lager eller fjernlager har en forventet leveringstid på 2-5 hverdage. Vær opmærksom på, at der skal påregnes ekstra leveringstid ved levering til ikke-brofaste øer.

Oprindelse og sprog
Telegiganten.dk har både nordiske og importerede produkter. Grundet import kan der forekomme enkelte forskelle sammenlignet med nordiske salgs-pakker. Det kan forekomme, at opdateringer til softwaren udkommer på andre tidspunkter end nordiske enheder. Såfremt du køber et nordisk produkt, er sproget på manualen hverken på dansk eller andet nordisk sprog. Importerede produkter vil typisk have de mest talte sprog i verden, hvilket er Tysk, Spansk, Engelsk og eller Fransk. Det vil stå under produktbeskrivelsen af det pågældende produkt.
Telegiganten.dk vil have mulighed for at sætte danske manualer til din rådighed efter efterspørgsel. Kontakt os på mail: info@telegiganten.dk. Manualerne findes også på vores website telegiganten.dk under produktbeskrivelserne.
Hvis du vil være sikker på at få en dansk salgs-kasse, kan du kontakte telegiganten.dk for yderligere information.

Returret/Fortrydelsesret
Som privatkunde hos Telegiganten.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelses/returfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde/returnere dit køb. Vi foretrækker, at du udfylder en blanket via vores RMA-system, som du kan se, når du logger ind på din konto inde på vores hjemmeside Telegiganten.dk, men du kan også sende os en e-mail på info@telegiganten.dk eller benytte standard fortrydelses/retur formularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret/returret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

For erhvervskunder gælder fortrydelsesretten ikke. Du vil altså ikke have mulighed for at returnere varer hos Telegiganten.dk efter købet er bekræftet.

Varens stand, når du sender den
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vær derfor forsigtig når du pakker varen ud og undgå at fjerne beskyttelsesfilm/plast, så du ikke får lavet ridser eller mærker. varen skal returneres i pæn stand uden tegn på ridser, slid, mærker og skal være rengjort for  bl.a. fingermærker, hvis du vil være sikker på at få hele beløbet refunderet.
At tage beskyttelsesfilm af en telefon, er ikke nødvendigt for at prøve telefonen og vil medføre værdiforringelse. 
I nogle tilfælde kan emballagen være en væsentlig del af varens værdi - skulle denne derfor være beskadiget kan dette medføre en værdiforringelse - uagtet om varen er brugt eller ej.
Produkter som in-ear headphones og lignende tages ikke retur, hvis forseglingen er brudt. Dette skyldes hygiejnemæssige årsager jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 5.

Er emballagen brudt og/eller er varen brugt, så er det telegiganten.dk, som angiver værdien af varen. Du kan derfor kun antage at få hele beløbet igen, hvis du returnerer varen i samme stand, som da du købte den. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for returnering, alt efter hvad der sker tidligst. Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Du skal returnere varen/varerne til Telegiganten.dk Taastrup hovedgade 66, 2630 Taastrup.

Hvis du har købt flere varer hos os, og du blot fortryder en del af købet har du mulighed for at returnere en eller flere varer, selvom de er købt under en ordre. Du får ikke leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Reklamationsret
Du har som privatkunde 2 års reklamationsret på varer købt hos Telegiganten.dk i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og under forudsætning af, at reklamationen er berettiget. Fristen regnes fra den dag, du modtager varen, og du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du opdager fejlen eller en væsentlig mangel på varen.
Vi anbefaler, at du altid kontakter Telegiganten.dk's Kundeservice, før du indsender en vare til reparation, eller udfylder en blanket på vores RMA-system inde på vores hjemmeside, hvorpå du detaljeret beskriver, hvad varen den fejler. Varen skal sendes til følgende adresse: Telegiganten.dk Taastruphovedgade 66, 2630 Taastrup
Husk at sende varen forsvarligt indpakket og få altid en kvittering for afsendelse, så du kan dokumentere, at varen er indsendt. Vi beder dig vedlægge en detaljeret beskrivelse af, hvad der er galt med varen. Vi bestræber os på at håndtere alle reparations sager inden for 2-3 uger inklusiv forsendelse. Vi tilbagebetaler dig dine rimelige fragtomkostninger i forbindelse med en berettiget reklamation.
For erhvervskunder tilbyder vi 12 måneders reklamationsret på varer købt hos Telegiganten.dk. Du kan deraf få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og under forudsætning af, at reklamationen er berettiget. Fristen regnes fra den dag, du modtager varen, og du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du opdager fejlen eller en væsentlig mangel på varen. Behandlingsprocessen sker på samme fremgangsmåde, som for privatkunder gennem vores RMA-system. Varen skal være forsvarligt indpakket, og du skal have en kvittering på, at varen er sendt til vores adresse: Telegiganten.dk Taastrup hovedgade 66, 2630 Taastrup. Fragtomkostninger vedrørende reklamationsret betales IKKE af Telegiganten.dk men på virksomhedens egen regning.

Reparation
Hvis der er tale om en mobilreparation, som tager længere tid end 2-3 uger, vil du ved mobilreparationen, blive tilbudt en gratis lånetelefon i mellemtiden. Telegiganten forbeholder sig retten til at vælge mærke og model. 

Persondatapolitik
Vi behandler forskellige personlige oplysninger om dig såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Personlige oplysninger anvendes alene til Telegiganten.dk interne formål og videregives ikke til tredjemand. Personlige oplysninger bruges med henblik på administration af aftalen samt til brug for statistik og fremsendelse af materiale og nyhedsbreve til kunder, der har anmodet herom.
Indsigt og indsigelse
Personoplysningerne registreres hos Telegiganten ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Den dataansvarlige på www.telegiganten.dk er den administrerende direktør Rim Barakeh.
Som registreret hos Telegiganten ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@telegiganten.dk

Forbehold
Telegiganten ApS tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl samt leveringssvigt fra vores leverandører.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen - f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. 
Hvis leverandøren ikke kan skaffe varen hjem, og varen samtidig er udgået eller udsolgt, vil handlen muligvis blive annulleret.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte den administrerende direktør Rim Barakeh. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr "  

Sikkerhed
Alle dine personoplysninger er sikret mod uvedkommendes adgang. Telegiganten.dk opbevarer dine data sikkert, men ukrypteret. Oplysninger transmitteres via krypterede kommunikationslinje, internet via Virtual Private Network (VPN) og eksternt ved brug af Secure Sockets Layer (SSL) kryptering