Det er en almindelig oplevelse for de fleste mobiltelefonbrugere at søge det perfekte tilbehør til deres enhed. Dette ønske om at finde det ideelle udstyr skyldes ofte et behov for at forbedre funktionaliteten, beskytte telefonen, eller blot at personliggøre den.

Vælg det rette udstyr til din mobiltelefon

Vi kender alle det med, at vi gerne vil finde det helt rigtige udstyr til vores mobiltelefon. Det kan dog nogle gange være svært og noget af en jungle at finde rundt i, hvad man skal vælge, fordi der findes så mange forskellige løsninger – til de forskellige mobiltelefoner. Når du skal vælge udstyr til din mobiltelefon, er det vigtigt, at du finder det der passer lige netop til din telefon. Læs med her og bliv klogere på at vælge det helt rette udstyr.

Hvorfor er det vigtigt med udstyr til telefonen?


Mobiler er blevet en stor og essentiel del af vores hverdag. Vi kan ikke leve uden vores telefoner, og bruger dem til så mange forskellige ting – de kan næsten bruges og hjælpe os med alt. Lige fra telefonopkald, til at finde svar på livets store og små spørgsmål, vise os vej, give os de seneste nyheder, give os updates på venner og familie via sociale medier.

Den kan afspille den musik vi ønsker, lade os høre lydbøger til og fra job, hjælpe os med svære udregninger og tracke vores løbeture. Men uden udstyr og tilbehør kan det være svært at høre musik på farten, finde vej hvis vi sidder i bilen, tracke vores puls eller kalorier på løbeturen og meget mere. Det rette tilbehør i form at kabler, høretelefoner, smartwatches og meget andet kan give dig en endnu bedre oplevelse af hverdagens bedste ven og højre hånd – din smartphone. 

Udstyr til forskellige mobiltelefoner 

Når du har en mobiltelefon, er det vigtigt at finde det rette tilbehør, så du er sikker på at den kan fungere optimalt. Der findes mange forskellige former for udstyr og tilbehør, og det kan variere fra de forskellige mobiltelefonmærker. 

iPhone 


Ifølge Statista er en af de mest populære telefoner, på det danske marked er Apples iPhone – danskerne er vilde med iPhones! Telefonen er meget stilren og henvender sig derfor også til et stort segment, men især unge mennesker er glade for telefonen. Derfor skal man selvfølgelig også kunne købe noget fedt udstyr til sin iPhone. 

Apple AirPods er Apples bud på et trådløst headset, som du også kan købe hos os. Det smarte ved dette headset er at det kommer i et opladningsetui. På den måde kan du altid sikre dig, at der er strøm på dine høretelefoner. Derudover kan du også finde covers og beskyttelsesglas til at beskytte skærmen, så du undgår en reparation af telefonen. Men skulle uheldet være ude, kan vi hjælpe dig med at fixe den hurtigt. 

Samsung 


Samsung er også et populært mærke på markedet. Ligesom iPhone, er det en telefon som rigtig mange danskere har. Derfor skal du selvfølgelig også have det rigtige tilbehør til din Samsung. Når du har en Samsung, kan det også være en god idé at anskaffe sig et cover, en powerbank, hovedtelefoner og udstyr til bilen. Har du en Samsung telefon så frygt ej, for vi har masser af tilbehør. Har du en telefon i Galaxy A-, J-, S- eller Note-serien eller en Samsung Xcover? Så er du kommet det rette sted hen, for vi har et stort udvalg i udstyr til alle Samsungs telefoner.

Huawei 
Huawei er et af de populære mærker, der er kommet frem i Danmark og er især blevet meget populært gennem de senere år. Har du en Huawei, kan det være du har brug for et cover, en powerbank, oplader eller noget helt fjerde. Du kommer ikke til at gå ned på udstyr til din Huawei, og det kan findes her på siden.

HTC 
Det taiwanske mobilmærke har også vundet sin plads i Danmark. Hvis du er ejeren af en HTC og på udkig efter tilbehør til din telefon, kan du også gøre det her hos os. Er du en del på farten, kan du blandt andet finde udstyr, som kan gøre dine ture på landevejene mere bekvemme. Du kan eksempelvis købe mobilholdere til bilen samt bilopladere. Dertil kan du købe lydkabel, så du selv kan vælge det musik der skal spille i bilen. 

OneplusMotorolaNokiaLG og Sony
Har du en af ovenstående mobilmærker – en OneplusMotorolaNokiaLG eller Sony – så har vi selvfølgelig også fedt udstyr og tilbehør til disse. 

Kabler og opladere til din mobiltelefon 
Næsten uanset hvilken mobiltelefon du har, vil du på et tidspunkt komme til at opleve, at du står og mangler et kabel eller en oplader fordi den enten er godt brugt og derfor gået i stykker med tiden, eller fordi du har forlagt den et sted. Men frygt ej, for du har god mulighed for at finde alt i kabler og opladere til stort set alle slags mobiltelefoner hos os. Så er du sikker på du ikke kommer til at stå med en telefon uden strøm eller ikke kan høre musik på farten – i bussen, på cyklen, arbejdet eller på gåturen. 

Gadgets til din mobiltelefon 
Et fedt smartwatch som kan tale sammen med telefonen til at tracke dine skridt, sende dig notifikationer, fortælle hvor mange kalorier du har forbrændt eller fortælle dig om din søvnrytme. En fed højtaler som kan tilkobles via bluetooth så du kan høre høj musik derhjemme, på kontoret eller til festen. Når du har en mobiltelefon, kan det være på tide at finde det rigtige udstyr til din mobiltelefon. Der findes rigtig mange forskellige gadgets til mobiltelefoner, og det rummer alt lige fra høretelefoner, powerbanks, højttalere og meget mere. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan få af udstyr til din mobiltelefon.

Beskyttelse til din mobiltelefon
Hvem vil ikke sikre sin telefon bedst muligt? Det kan du gøre hos os, ved at finde et smart og funktionelt cover, som passer til din telefon og dine præferencer. Vi har covers i mange forskellige farver, vi har gennemsigtige, men også covers som giver fuld beskyttelse ved at have flip-funktionen, som lukker rundt og skærmen. Vi har også beskyttelsesglas, som beskytter skærmen. Med et beskyttelsesglas undgår du også små ridser som kommer med tiden, når telefonen ligger op ad af genstande i en taske eller lomme. Beskyttelsesglas er så tyndt, at du ikke lægger mærke til, at det sidder på skærmen og derfor er det kun en fordel med sådan et. 

Er du en handyman (eller kvinde)? 
Har du en lille handyman eller kvinde gemt i dig, og skulle uheldet være ude med at du eller en du kender har ødelagt sin telefon? Du kan selvfølgelig få os til at lave telefonen, men hvis du mener, du selv kan klare det, så har vi værktøjet til dig. Værktøj til at åbne telefonen, knive, pincetter til at få fat i de små dele, lim og tape, måtter og lamper til at få det rette arbejdslys, når der skal repareres.

Mobilabonnement 
Du har telefonen og du er nu forhåbentlig blevet klogere på udstyr. Så mangler du blot et godt mobilabonnement for at fuldende cirklen! Når du skal finde det rigtige mobilabonnement, handler det ofte om at kigge på mobilabonnement pris, så du er sikker på at du finder det billigste, der matcher dine behov bedst. Men det kan også være du vægter meget data eller fri taletid højt. Lav et mobilabonnement-tjek, så du finder det helt rette, abonnement til din mobil.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.