Samsung Galaxy Note Z Flip 5 reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Har du brug for Samsung Galaxy Z Flip 5 reparation? Vi kender godt følelsen: man har en telefon eller tablet man ikke kun er virkelig glad for, men som også har kostet rigtig mange penge. Man havde egentlig tænkt at den skulle holde i et par år mere, men lige pludselig sker det. Nogen kommer til at gå ind i en på gaden og så ligger mobilen på jorden, skærm smadret. Fra smuk til ødelagt på få sekunder. Inden du begynder, at fortvivle, husk at din Samsung repair shop, Telegiganten, er her for dig.

Det er jo selvfølgelig ikke kun skærmen der kan være noget galt med. Mobiler har meget der skal fungere: batteri, knapper, kamera, software, stylus, bundstik, højtaler og meget mere. Uanset hvad det drejer sig om, er Telegiganten din bedste ven når det kommer til Samsung Galaxy Z Flip 5 reparationer.

Så uanset om du er i Taastrup, Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hedehusene, Fløng, Ishøj, Rødovre, Hvidovre eller København, kan Telegiganten hjælpe dig med Samsung repair. Vi laver Samsung Galaxy Z Flip 5 reparationer billigt, hurtigt og med den højeste kvalitet. Du får endda 2 års garanti på alle vores reparationer.

Samsung Galaxy Z Flip reparationer

Samsung Galaxy Z Flip udkom i 2020; faktisk blev den annonceret til Oscar-galaen og blev populær med det samme. Z Fold var udkommet året før men uden at gøre så store bølger. Efter, at Z Flip udkom, har Z-serien været en standardfigur i Samsungfamilien. Z Flip er lækkert designet, og Samsung har virkelig lagt krafter i at udvikle teknologien der lader skærmen folde som den gør.

Samsung Z Flip er en rigtigt lækker mobil som også koster meget. Lad den derfor ikke være andet end sit bedste selv. Kom til Telegiganten for dine reparationer.

Skift skærm på din Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip har været populære telefoner siden den første model men nu, med Flip Z 5, har den ramt et helt nyt niveau. “Teknikken og mulighederne er nemlig blevet så finpudset og velsmurte, at man får en virkelig god og anderledes mobiloplevelse.

Den udvendige skærm er mere end doblet sin størresle siden den tidligere model med hele 3,4”. Hovedskærmen er faktisk den samme som i Flip 4 på 6,7” med 2.640 x 1.080 pixel og 120 Hz opdateringshastighed, men det var også en rigtig god skærm. Hvis din skærm er kommet til skade, kan vi her hos Telegiganten hjælpe dig.

Skift batteri på din Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 5 byder på 3700 mAh-batteri kompatibelt med 25w hurtigopladning. Desværre er det jo sådan at alle batterier, uanset konstruktion, mister sin ydeevne med tiden.

Hvis din mobil har et sløvt batteri der ikke kan holde så længe, går ud på mærkelige tidspunkter eller måske ikke kan lade ordentligt, kan det være tid til at skifte det ud. Kom til Telegiganten og få skiftet batteri på din Samsung Galaxy Z Flip 4.

30 minutters reparation på din Samsung mens du venter

Hvem kan være uden sin mobil? Hvem har lyst til at hive en gammel smartphone op af skuffen som man skal bruge i stedet for sin nye smukke mobil? Ikke os, og heller ikke dig. Derfor gør vi meget ud af, at du skal undvære din mobil så lidt som muligt.

I de fleste tilfælde har du din mobil igen 30 minutter efter, at du afleverer den til os. Afhængigt af fejlen er der selvfølgelig reparationer der tager længere tid. Vi aftaler altid med dig hvor lang tid vi regner med og giver besked med det samme hvis der dukker noget op. Hvis reparationen skulle vise sig tage meget lang tid, har vi også lånetelefoner til gratis brug.

2 års garanti på alle vores reparationer

Vores teknikere er eksperter på mobil, computer og tablet reparationer og særligt trænede i Samsungs modeller. Vi tror så meget på den service vi yder, at vi giver dig 24 måneders reklamationsret på alle reparationer vi laver. Det kan være svært at overlevere sin elskede mobil til nogen man ikke kender, din tryghed er vores højeste prioritet.

Undgå skader på din Samsung

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin mobil. Beskyttelsesglas kan redde skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din Samsung Galaxy Z Flip 5 de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.