Samsung Galaxy S8+ reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Her hos Telegiganten tror vi på holdbarhed, bæredygtighed og et forbrug som økonomien kan holde til. Dette kan være rigtig svært når mobiler og anden elektronik falder på jorden, får ridser og skader, mister batterifunktion eller bliver får softwarefejl. Hvis din Samsung Galaxy S8+ er blevet ramt af nogen af disse, vil vi gerne hjælpe dig. Vi tilbyder bæredygtige Samsung reparationer til en rigtig skarp pris.

Telegiganten i Taastrup har Københavns vestegns største specialister på reparationer af mobiler, tablets og computere. Vi skifter din skærm, dit batteri, reparerer vandskade, bundstik, retter softwarefejl eller hvad ellers din mobil kunne fejle.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en Samsung mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66. Vi har markedets bedste priser, total tryghedsgaranti og en stor kærlighed for mobiltelefoni som du kan være glad for!

Skift skærm på din Samsung Galaxy S8+

Skærm, skærm og atter skærm.” Samsung Galaxy S8 blev lavet med biografoplevelse i tankerne. Det kan lyde mærkeligt, men skærmens nye format lå lige midt i mellem fjernsyn- og biograf-format for at give den bedste oplevelse uanset hvad du gerne vil se på din mobil. Dette, udover det flotte design og de hardware- og softwareopgraderinger det medfulgte, var det store salgspunkt for S8’eren. Det eneste den manglede var det, som biografer er kendt for: en stor skærm. Samsung Galaxy S8+ løser dette ved at være en rigtig stor telefon. Udover at skærmen bliver større, er batteriet også større så nu kan du også se på skærmen i længere tid uden at skulle oplade mobilen.

Når man har en mobil for dens skærm, skal den skærm også være hel og pæn. Hvis din skærm er blevet ridset eller skadet, vil vi gerne hjælpe dig få din mobil til originalstand. Kom ind til os; vi reparerer din Samsung Galaxy S8+ mens du venter.

Skift batteri på din Samsung Galaxy S8+

Alle spændende funktioner i verden bliver fuldstændig ligegyldige hvis de sidder i en mobil som ikke kan holde sig vågen i mere end et par timer. Desværre er det et faktum at mobilers battier mister sin effektivitet i takt med at tiden går. Lige pludselig begynder mobilen ikke at kunne holde så længe som den kunne før, måske går den endda ud helt uden advarsel.

Hvis din Samsung Galaxy S8+ lider af et dårligt batteri, kan det være tid til, at få det skiftet. Kom til os så vi kan puste nyt liv i din mobil.

Vi reparerer også andre Samsung mobiler