Samsung Galaxy S7 reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Her hos Telegiganten tror vi på holdbarhed, bæredygtighed og et forbrug som økonomien kan holde til. Dette kan være rigtig svært når mobiler og anden elektronik falder på jorden, får ridser og skader, mister batterifunktion eller bliver får softwarefejl. Hvis din Samsung Galaxy S7 er blevet ramt af nogen af disse, vil vi gerne hjælpe dig. Vi tilbyder bæredygtige Samsung reparationer til en rigtig skarp pris.

Telegiganten i Taastrup har Københavns vestegns største specialister på reparationer af mobiler, tablets og computere. Vi skifter din skærm, dit batteri, reparerer vandskade, bundstik, retter softwarefejl eller hvad ellers din mobil kunne fejle.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en Samsung mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66. Vi har markedets bedste priser, total tryghedsgaranti og en stor kærlighed for mobiltelefoni som du kan være glad for!

Skift skærm på din Samsung Galaxy S7

Galaxy S7 blev, da den kom, kaldt for “den bedste Android-mobil” og det er ikke svært at se hvorfor. Designmæssigt lagde den sig meget opad S6 og mange af de andre mobiler på markedet. Til gengæld træk den sig selv op ved, lige pludselig, at være vandtæt, have hurtigere processor, mere RAM og længere batteritid. 

En ridset eller skadet skærm kan gøre en mobil svær eller irriterende at bruge. Hos Telegiganten vil vi ikke have at noget står i vejen mellem dig og at du kan have fortsat glæde af din mobil. Kom ind til os; vi reparerer din Samsung Galaxy S7 mens du venter.

Skift batteri på din Samsung Galaxy S7

Alle spændende funktioner i verden bliver fuldstændig ligegyldige hvis de sidder i en mobil som ikke kan holde sig vågen i mere end et par timer. Desværre er det et faktum at mobilers battier mister sin effektivitet i takt med at tiden går. Lige pludselig begynder mobilen ikke at kunne holde så længe som den kunne før, måske går den endda ud helt uden advarsel.

Hvis din Samsung Galaxy S7 lider af et dårligt batteri, kan det være tid til, at få det skiftet. Kom til os så vi kan puste nyt liv i din mobil.

Vi reparerer også andre Samsung mobiler

30 minutters reparation på din Samsung mens du venter

Reparationer kan være irriterende, selv når de er nødvendige. Derfor vil vi ikke at du skal behøve undvære din mobil længere end højest nødvendigt. Vi retter de fleste fejl på under 30 minutter mens du venter. Du kan også sende mobilen til os, og så sender vi den tilbage til dig inden for 24 efter at vi modtager den.

2 års garanti på alle vores reparationer

Her hos Telegiganten er din tryghed vores højeste prioritet. Derfor yder vi 24 måneders reklamationsret på alle vores reparationer. Når du giver din Samsung Galaxy S7 til os, kan du være helt sikker på at den er i sikre hænder. Skulle noget mod formodning gå galt under eller efter reparationen, er du sikret i 2 år. Du kan altid komme ned til os i Taastrup og få løst dine problemer.

Undgå skader på din Samsung

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin mobil. Beskyttelsesglas kan beskytte skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din Samsung Galaxy S7 de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.