Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Har du brug for Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation? Vi kender godt følelsen: man har en telefon eller tablet man ikke kun er virkelig glad for, men som også har kostet rigtig mange penge. Man havde egentlig tænkt at den skulle holde i et par år mere, men lige pludselig sker det. Nogen kommer til at gå ind i en på gaden og så ligger mobilen på jorden, skærm smadret. Fra smuk til ødelagt på få sekunder. Inden du begynder, at fortvivle, husk at din Samsung repair shop, Telegiganten, er her for dig.

Det er jo selvfølgelig ikke kun skærmen der kan være noget galt med. Mobiler har meget der skal fungere: batteri, knapper, kamera, software, stylus, bundstik, højtaler og meget mere. Uanset hvad det drejer sig om, er Telegiganten din bedste ven når det kommer til Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparationer.

Så uanset om du er i Taastrup, Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hedehusene, Fløng, Ishøj, Rødovre, Hvidovre eller København, kan Telegiganten hjælpe dig med Samsung repair. Vi laver Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparationer billigt, hurtigt og med den højeste kvalitet. Du får endda 2 års garanti på alle vores reparationer.

Samsung Galaxy Note reparationer

Samsung Galaxy Note-modellerne er hvad man i et par år kaldte for “phablets”—altså en mobil der tager en smartphone og en tablet og prøver at kombinere dem til noget der har det bedste af begge verdener. De kommer med Samsungs egen stylus—S-pen—og er lavet til at facilitere funktioner som almindelige smartphones ikke nødvendigvis klarer så godt, fx. at tage noter, billedredigering og opgaver hvor man hurtigt skal skifte mellem skærme. Alt dette i en kompakt form så man altid er klar.

Når man køber en mobil til sådant et formål, er det jo selvfølgelig helt essentielt at den fungerer som den skal. Kom til Telegiganten hvis du har brug for Samsung Galaxy Note reparationer.

Skift skærm på din Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra holder et vanvittigt højt niveau på alle parametre“. Denne mobil har en rigtig basse af en skærm på 6,9” med QHD på 3088 x 1440 pixelopløsning, 120 Hz opdateringsfrekvens og er optimeret for brug af S-pen.

Den eneste klage folk har, er prisen. Det er en dyr telefon. Der er det også ekstra vigtigt, at den fungerer. Hvis man kan ikke kan se hvad man laver eller stylussen ikke virker, står man med en voldsomt dyr mursten i hånden. Lad os fikse din Samsung Galaxy Note 20 Ultra hvis den er i stykker.

Skift batteri på din Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 Ultra har et godt batteri men ikke så forfærdeligt stort. Samsung har prøvet at optimere den til at kunne holde i en dag hvorefter den skal lades igen. Desværre gælder det jo når mobilen er ny. Med tiden mister alle batterier kraft og begynder at skulle lades op hyppigere.

Hvis din Samsung Galaxy Note 20 Ultra skal lade hele tiden eller endda går ud i tid og utide, kan det være, at du skal have skiftet batteriet ud. Kom ind til os og lade os kigge på det sammen.

30 minutters reparation på din Samsung mens du venter

Hvem kan være uden sin mobil? Hvem har lyst til at hive en gammel smartphone op af skuffen som man skal bruge i stedet for sin nye smukke mobil? Ikke os, og heller ikke dig. Derfor gør vi meget ud af, at du skal undvære din mobil så lidt som muligt.

I de fleste tilfælde har du din mobil igen 30 minutter efter, at du afleverer den til os. Afhængigt af fejlen er der selvfølgelig reparationer der tager længere tid. Vi aftaler altid med dig hvor lang tid vi regner med og giver besked med det samme hvis der dukker noget op. Hvis reparationen skulle vise sig tage meget lang tid, har vi også lånetelefoner til gratis brug.

2 års garanti på alle vores reparationer

Vores teknikere er eksperter på mobil, computer og tablet reparationer og særligt trænede i Samsungs modeller. Vi tror så meget på den service vi yder, at vi giver dig 24 måneders reklamationsret på alle reparationer vi laver. Det kan være svært at overlevere sin elskede mobil til nogen man ikke kender, din tryghed er vores højeste prioritet.

Undgå skader på din Samsung

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin mobil. Beskyttelsesglas kan redde skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din Samsung Galaxy Note 20 de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.