Samsung Galaxy A50 reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Danmarks bedste mobilreparationer! Når du har brug for Samsung Galaxy A50 reparation, er Telegiganten din bedste ven. Vores eksperter er særligt trænede i Samsung—alt hvad der kunne være galt med din mobil, fikser vi.

Det er så irriterende! Mobilen har knust skærm, batteriet er gammelt og går ud hele tiden, kameraet tager kun slørede billeder. Kom til os: Telegigantens  mobilreparation fikser skærme, batterier, bundstik, knapper, bagsideglas, kamera, vandskader og meget meget mere.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en Samsung mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66. Vi har markedets bedste priser, total tryghedsgaranti og en stor kærlighed for mobiltelefoni som du kan være glad for!

Skift skærm på din Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A-serien er Samsungs mellemklassemobiler. De er ikke lige så kraftfulde som S-serien men til gengæld koster de ikke lige så meget og de er stadigvæk lavet med mange af de samme teknologiske innovationer som S-serien er lavet med. Når man køber en mobil med henblik på at den skal være billigere, giver det ikke nogen mening at købe ny, hvis der er noget der går i stykker. Så er det bedre at bestille reparation til din Samsung Galaxy A50!

Samsung Galaxy A50 er “A for anbefalelsesværdig“. Dette er en mobil som ligger rigtig langt nede i pris men til gengæld får du rigtig meget for pengene. Lige som hos Telegiganten. A-serien har rigtig høj kvalitet skærm, kamera og batteri—til gengæld er den lavet af plastik og ikke metal og er dermed i en noget større risikogruppe for skader. Det er til gengæld ikke noget vi mener skal sprænge dit budget.

Hvis din mobil har det skidt, er vi der som et skud. Vi skifter skærm, batteri, reparerer bundstik, vandskader eller ordner softwarefejl på din Samsung Galaxy A50. Vi står endda klar med et glas vin og lidt massage hvis det er hvad den har brug for.

Skift batteri på din Samsung Galaxy A50

Selvom du bruger panserglas, cover og alverdens omhu når du bruger din mobil og den aldrig får en eneste skramme eller stød, er der en fare vi aldrig kan helgardere os imod: tiden. Tidens kolde fingrer dræner livet ud af mobilbatterier, lige som den gør ved os alle. Måske kan den ikke holde som den plejede, måske går den endda ud i tide og utide. Uanset hvad er det træls. Lad os gøre noget ved det.

Hvis din Samsung Galaxy A50 lider af et dårligt batteri, kan det være tid til, at få det skiftet. Kom til os så vi kan puste nyt liv i din mobil.

30 minutters reparation på din Samsung mens du venter

Reparationer kan være irriterende, selv når de er nødvendige. Derfor vil vi ikke at du skal behøve undvære din mobil længere end højest nødvendigt. Vi retter de fleste fejl på under 30 minutter mens du venter. Du kan også sende mobilen til os, og så sender vi den tilbage til dig inden for 24 timer efter at vi modtager den.

2 års garanti på alle vores reparationer

Her hos Telegiganten er din tryghed vores højeste prioritet. Derfor yder vi 24 måneders reklamationsret på alle vores reparationer. Når du giver din Samsung Galaxy A50 til os, kan du være helt sikker på at den er i sikre hænder. Skulle noget mod formodning gå galt under eller efter reparationen, er du sikret i 2 år. Du kan altid komme ned til os i Taastrup og få løst dine problemer.

Undgå skader på din Samsung

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin mobil. Panserglas kan beskytte skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din Samsung Galaxy A50 de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.