Samsung Galaxy A04e reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Danmarks bedste mobilreparationer! Når du har brug for Samsung Galaxy A04e reparation, er Telegiganten din bedste ven. Vores eksperter er særligt trænede i Samsung—alt hvad der kunne være galt med din mobil, fikser vi. Telegiganten er din Samsung repair shop.

Det er så irriterende! Mobilen har knust skærm, batteriet er gammelt og går ud hele tiden, kameraet tager kun slørede billeder. Kom til os: Telegigantens  mobilreparation fikser skærme, batterier, bundstik, knapper, bagsideglas, kamera, vandskader og meget meget mere.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en Samsung mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66. Vi har markedets bedste priser, total tryghedsgaranti og en stor kærlighed for mobiltelefoni som du kan være glad for!

Skift skærm på din Samsung Galaxy A04e

Samsung Galaxy A-serien er Samsungs mellemklassemobiler. De er ikke lige så kraftfulde som S-serien men til gengæld koster de ikke lige så meget og de er stadigvæk lavet med mange af de samme teknologiske innovationer som S-serien er lavet med. Når man køber en mobil med henblik på at den skal være billigere, giver det ikke nogen mening at købe ny, hvis der er noget der går i stykker. Så er det bedre at bestille reparation til din Samsung Galaxy A04e. Vi er eksperter i Samsung repair.

Af middelklasseserien er A04e en af de billigere. Både når det kommer til pris og til konstruktion. Når man har en mobil hvor prisen har været en stor faktor, skal man selvfølgelig ikke betale en masse penge i reparationer. Derfor mener vi her hos Telegiganten at du skal få den bedste service og kvalitet af reparationer, til den lavest mulige pris. Kom til os hvis din Samsung Galaxy A04e er kommet til skade.

Skift batteri på din Samsung Galaxy A04e

Selvom du bruger panserglas, cover og alverdens omhu når du bruger din mobil og den aldrig får en eneste skramme eller stød, er der en fare vi aldrig kan helgardere os imod: tiden. Tidens kolde fingrer dræner livet ud af mobilbatterier, lige som den gør ved os alle. Måske kan den ikke holde som den plejede, måske går den endda ud i tide og utide. Uanset hvad er det træls. Lad os gøre noget ved det.

Hvis din Samsung lider af et dårligt batteri, kan det være tid til, at få det skiftet. Kom til os så vi kan puste nyt liv i din mobil. Vi tilbyder billigt batteriskift på din Galaxy A04e mens du venter.

30 minutters reparation på din Samsung mens du venter

Reparationer kan være irriterende, selv når de er nødvendige. Derfor vil vi ikke at du skal behøve undvære din mobil længere end højest nødvendigt. Vi retter de fleste fejl på under 30 minutter mens du venter. Du kan også sende mobilen til os, og så sender vi den tilbage til dig inden for 24 timer efter at vi modtager den.

2 års garanti på alle vores reparationer

Her hos Telegiganten er din tryghed vores højeste prioritet. Derfor yder vi 24 måneders reklamationsret på alle vores reparationer. Når du giver din Samsung Galaxy A04e til os, kan du være helt sikker på at den er i sikre hænder. Skulle noget mod formodning gå galt under eller efter reparationen, er du sikret i 2 år. Du kan altid komme ned til os i Taastrup og få løst dine problemer med lidt Samsung repair.

Undgå skader på din Samsung

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin mobil. Beskyttelsesglas kan redde skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din Samsung Galaxy A04e de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.