iPhone 13 Pro Max reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Det kan ske for os alle sammen. Uanset hvor god man er til, at passe på sin smartphone, kan der opstå skader når man mindst aner det. Og det sker altid når man mindst har behov for det! Når uheldet er fremme, har du brug for iPhone 13 Pro Max reparation hos telegiganten.

Vestegnens største specialister inden for iPhone repair står klar til at reparere din enhed billigt, uanset om det drejer sig om et skærmskifte, batteriskifte, nyt bagsideglas, bundstik i udu, knapper der ikke reagerer, vandskade, fejl på frontkamera eller bagkamera, softwarefejl eller andet.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66.

 

Skift skærm på din iPhone 13 Pro Max

Hvis du vil have en smartphone med power af en ordentlig størrelse, er iPhone 13 Pro Max et rigtig godt bud. Lige som iPhone 13 og 13 Pro har 13 Pro max en Super Retina XDR-skærm, er lavet i glas og aluminium og kører med et A15 processorchip. Det er en smartphone som er teknologisk avanceret, flot designet og lavet til bare at fungere uanset om du skal bruge den til spil, at se videoer, fotografere eller almindelige telefonopkald. Derudover kommer den med op til 1 TB lagring, et super batteri og 3x optisk zoom.

Derfor er det også super irriterende hvis mobilen ikke virker som den skal. Da de er op og ned af lommer og tasker over sten, asfalt og fliser, er det ikke så underligt at de modtager slag en gang i mellem. Er din iPhone 13 Pro Max kommet i nærkontakt med jorden, behøver du ikke kigge længere. Hos Telegiganten står vores specialister klar til at reparere din skærm og gøre din mobil som ny igen.

Skift batteri på din iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max blærer sig med hele 28 timers batteritid og det er også rigtigt… hvis batteriet er nyt. Med tiden mister mobilbatterier noget af sin livskraft og begynder at have kortere og kortere levetid. Hvis din mobil ikke kan holde så længe som den plejede, kan det være tid til at få batteriet udskiftet. Ingen skal gå med en mobil der går ud i tide og utide. Kontakt os for hjælp med et batteriskift på din iPhone 13 Pro Max.

Skift glas på din iPhone 13 Pro Max

En iPhone 13 Pro Max har en bagside af glas hvilket er flot og lækkert når man bruger telefonen, men ikke lige så lækkert hvis glasset bliver knust eller ridset. Lad Telegigantens reparatører håndtere problemet så din telefon føles som ny igen.

30 minutters reparation på din iPhone mens du venter

Der er ikke nogen der har lyst til at undvære sin mobiltelefon i nogen længere tid. Derfor prioriterer vi i Telegiganten at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Hvis du fysisk kommer ind med din mobil i butikken, reparerer vi den i de langt fleste tilfælde på 30 minutter mens du venter.

Har du ikke tid eller mulighed for at komme ind, kan du sende den til os og så sørger vi for at sende den tilbage inden for 24 timer efter vi modtager den. Alt for at du skal have din mobil tilbage igen hurtigst muligt.

Få din iPhone 13 Pro repareret med reservedele af høj kvalitet

Når vi reparerer din mobil kan du vælge mellem reservedele lavet af anden producent, reservedele specifikt godkendt af Apple til deres produkter (OEM) eller originaldele produceret af Apple og taget fra en adskilt enhed.

Uanset hvilke dele du vælger, får du hos Telegiganten altid 24 måneders garanti på reparationer.

Undgå skader på din iPhone 13 Pro Max

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin iPhone. Beskyttelsesglas kan beskytte skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din iPhone 13 Pro Max de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.