iPhone 11 Pro reparation | Hurtigt og billigt med høj kvalitet

Det kan ske for os alle sammen. Uanset hvor god man er til, at passe på sin smartphone, kan der opstå skader når man mindst aner det. Og det sker altid når man mindst har behov for det! Når uheldet er fremme, har du brug for iPhone 11 Pro reparation hos telegiganten.

Vestegnens største specialister inden for iPhone repair står klar til at reparere din enhed billigt, uanset om det drejer sig om et skærmskifte, batteriskifte, nyt bagsideglas, bundstik i udu, knapper der ikke reagerer, vandskade, fejl på frontkamera eller bagkamera, softwarefejl eller andet.

Er du i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Rødøvre, Ishøj, Hedehusene eller Brøndby og står med en mobil med brug for reparation? Kom til Telegiganten på Taastrup hovedgade 66.

 

Skift skærm på din iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro har faktisk en noget mindre skærm end standard-11’eren. Til gengæld er skærmen væsentligt højere opløsning der giver et knivskarp billede. Dertil kan den have en utroligt høj lagringskapacitet på op til 512 GB og er enormt vandafvisende.

Hvis du passer på din iPhone 11 Pro, passer den på dig. Lad ikke din mobil have ridser eller andre skader. Vores teknikere er særligt kvalificerede til at reparere din mobilskærm. Kom til Telegiganten!

Skift batteri på din iPhone 11 Pro

Et af de hyppigst forekommende problemer med mobiltelefoner er et batteri der ikke fungerer som det skal. Alle batterier bliver dårligere med tiden; hvis din mobil ikke kan lade ordentligt, går ud i tide og utide eller bare ikke kan holde så længe som den plejede, kan det være tid til at skifte batteriet ud. Kom ind til os og få et nyt batteri så din mobil kan føles som ny igen!

Skift glas på din iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro har en bagside af glas. Dette er rigtigt lækkert, flot og, især, bedre for trådløs opladning. Til gengæld gør det bagsiden mere sårbar for skader og ridser. Hvis du har tabt din mobil så glasset er blevet skadet, vil vi gerne hjælpe dig.

30 minutters reparation på din iPhone mens du venter

Der er ikke nogen der har lyst til at undvære sin mobiltelefon i nogen længere tid. Derfor prioriterer vi i Telegiganten at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Hvis du fysisk kommer ind med din mobil i butikken, reparerer vi den i de langt fleste tilfælde på 30 minutter mens du venter.

Har du ikke tid eller mulighed for at komme ind, kan du sende den til os og så sørger vi for at sende den tilbage inden for 24 timer efter vi modtager den. Alt for at du skal have din mobil tilbage igen hurtigst muligt.

Få din iPhone 11 Pro repareret med reservedele af høj kvalitet

Når vi reparerer din mobil kan du vælge mellem reservedele lavet af anden producent, reservedele specifikt godkendt af Apple til deres produkter (OEM) eller originaldele produceret af Apple og taget fra en adskilt enhed.

Uanset hvilke dele du vælger, får du hos Telegiganten altid 24 måneders garanti på reparationer.

Undgå skader på din iPhone

Selvom man ikke kan gardere sig mod alt, er der måder man mindske risikoen for skader på sin iPhone. Beskyttelsesglas kan beskytte skærmen mod ridser, et cover kan beskytte både skærm og bagsideglas mod slag og ved ikke at bruge gamle og slidte kabler, kan man undgå at de beskadiger bundstikket. Tag en kig på vores tilbehør og sikr dig, at du giver din iPhone 11 Pro de bedste forudsætninger for en lang og holdbar levetid.

Kom ind og besøg Telegiganten i Taastrup

Vi vil altid gerne tage en snak med dig om dine behov og muligheder i vores butik i Taastrup. Her kan du tale med vores venlige og dygtige medarbejdere og få råd og hjælp til alt hvad der gælder din mobil. Besøg Københavns vestegns bedste mobilreparatører!

Du finder os på:

Taastrup hovedgade 66
2630 Taastrup

Har du ikke mulighed for at komme ind fysisk kan du ringe på +45 70 70 78 56, skrive på info@telegiganten.dk eller bare booke en tid.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.
Telegiganten mobilreparation
Vi reparerer din mobil på 30 minutter

Hos Telegiganten har vi walk-in service så du kan komme ind med din mobil og få den i hånden igen, som ny, på under en halv time

Klimaforandringer
Ved at reparere eller købe brugt, redder du planeten

Vores nuværende kultur med at købe og smide væk, har en enorm effekt på vores klima. Ved at reparere elektronik, og forlænge dens levetid, mindsker vi vores klimaaftryk.

2 års garanti på reparationer
2 års garanti på alle reparationer!

Vidste du at, hos Telegiganten får du 2 års garanti på alle reparationer ligesom på alle enheder du køber, nye som brugte? Læs mere her.

iPhone vandskade
Gratis lånetelefon hos telegiganten

Hvis din mobilreparation tager længere tid end forventet, har vi lånetelefoner til rådighed så du ikke står uden mobil.