Macbook reparation

Hos Telegiganten ordnet din defekte Macbook hurtig og effektivt. Vi kan løse enhver opgave. Er din skærm revnet, er batteriet dødt eller er problemet mere teknisk? Kom forbi butikken i Taastrup, eller bestil en tid online. Så finder vi en løsning. 

Macbook reparation

Få repareret din Macbook - det tager kun en time

Vi tilbyder Macbook reparation til gode priser. Uanset om du ejer en ældre model eller den nyeste Macbook på markedet, står vi klar til at assistere dig. Har du brug for en ny skærm, et nyt batteri, eller står du overfor mere komplekse tekniske udfordringer? Vi kan reparere din Macbook, hvad enten du har en Macbook Air, Macbook Pro eller andre modeller. 

Med vores hjælp kan din Macbook blive som ny igen. Vi ved nemlig, at mange bruger deres Macbook til arbejde og studie. Vi yder altid en pålidelig og hurtig service, så du ikke går glip af vigtige deadlines eller projekter. Lad os tage hånd om dit tekniske behov med professionalisme og omhu.

I langt de fleste tilfælde tager det under en time. Book tid allerede i dag. 

booK Reparation af Macbook

Hos Telegiganten.dk tilbyder vi ikke bare Macbook reparation. Vi reparerer telefoner, tablets og andre computere fra alle de kendte mærker og modeller. Derfor er der en stor sandsynlighed for, at vi også kan hjælpe dig.  

Læs mere om fordelene ved at vælge Telegiganten til din næste reparation:

Walk-In Service

Hvis det er akut, kan du komme forbi butikken og få repareret din enhed. De fleste reparationer tager som regel få timer. Og du får det endda til en god pris.

Miljøbevidste

Vi tænker meget på miljøet, så vores reservedele er derfor produceret miljøbevidst.

Kundeservice

Kundeservice er i førsteprioritet hos os, og vi forsøger altid er yde god service og imødekomme vores kunders behov.

Erhverv

Vi tager også imod erhvervskunder, hvor vi kan lave en perfekt tilpasset aftale din virksomheden.

Online booking

Book din tid online, så du kan spare tid og planlægge din dag ud fra det.

Værksted

Du kan få repareret din Macbook og andet elektroniske udstyr på vores værksted i Taastrup.

Lynhurtig macbook reparation

Hos Telegiganten står vi klar til at udføre reparationer på din MacBook, uanset hvilket problem du måtte have. Vi tilbyder en bred vifte af reparationer til alle MacBook.. Vores ekspertise omfatter skærmskift i tilfælde af ridser eller døde pixels, rengøring af tastaturer med bundne taster, reparation af løse forbindelser i højttalere og meget mere. Vi er også specialister i batteriskift, hvis din MacBook løber tør for strøm.

Vores erfarne teknikere garanterer en hurtig, effektiv og professionel reparation, der efterlader din MacBook i perfekt stand. Med os ved din side kan du slippe for besværet med ventetid og køer. Book din tid hos os, og få din MacBook hurtigt tilbage i topform.

Reparation af MACBOOK UANSET MODEL

MacBooks er kendt for deres imponerende holdbarhed, når de opdateres jævnligt og behandles ordentligt. Selv ældre modeller kan derfor stadig være i brug i dag. Vi kan tilbyde reparation af alle typer Macbook, herunder almindelige Macbooks, Macbook Air og Macbook Pro.  Vores erfarne teknikere er specialiseret i at bringe selv ældre MacBooks tilbage i topform. Der er derfor stadig hjælp at hente, hvis du har en Macbook, som er 10 år gammel. 

Uanset om din Macbook er spritny eller flere år gammel, kan du regne med vores ekspertise og professionelle service. Vi hjælper dig gerne med reparationer, så holdbarheden på din Macbook forlænges. På den måde slipper du for at investere i en helt ny. Samtidig er det bedre for miljøet, når du vælger at få repareret din Macbook fremfor at reparere den.

Vi står klar til at hjælpe dig i Taastrup, hvis du oplever problemer med din Macbook.

Reparation af højeste kvalitet

Hos Telegiganten får du altid reparationer af højeste kvalitet. Skal du have udskiftet din skærm eller dit batteri, kan du vælge at udskifte det med originale dele. På den måde får du en Macbook tilbage med samme kvalitet som ny. Og så holder enheden som regel længere, når der repareres og udskiftes med originale dele fremfor kopier. 

Vi reparerer Macbooks og andre bærbare hurtigt og effektivt. Hvis du har spørgsmål, kan vi også yde rådgivning og service af højeste kvalitet. 

Typiske fejl på macbook

Der kan være mange årsager til, at din Macbook er gået i stykker eller ikke fungerer optimalt. Det kan være alt fra kosmetiske problemer som ridser på skærmen til mere tekniske problemer. Heldigvis kan vi hos Telegiganten hjælpe, uanset hvilket slags problem din Macbook er ramt af. Nedenfor kan du læse lidt mere om et udvalg af den slags Macbook reparation, vi tilbyder. 

 

Reparation af macbook skærm

Som med telefoner og enhver anden enhed, kan skærmen på din Macbook gå i stykker. Det kan skyldes alt fra et uheld, men det kan også nærmest opstå af sig selv. Sommetider skal der en Macbook skærm reparation til – andre gange skal der en ny skærm til. Det kommer an på skadens omfang. Vi kan yde hjælp, uanset om det blot er en lille ridse eller større revner i skærmen, du skal have repareret. 

Reparation af trackpad

Det kan også være, at pegefeltet, som også kaldes mus eller trackpad, har taget skadet. Det kan betyde, at pegefeltet er mindre responsivt eller slet ikke virker. I så fald skal den udskiftes, da din Macbook i så fald er noget nær ubrugelig. Vi udskifter den hurtigt og  effektivt. 

udskiftning af harddisk

Udskiftning af harddisk er en mere teknisk slags Macbook reparation, som vi også kan hjælpe med. En harddisk indeholder data, og hvis den går i stykker, kan det betyde, at din data går tabt. Det er derfor vigtigt, at du jævnligt har en backup på en ekstern harddisk eller online, så du stadig har adgang til din data, selv hvis uheldet skulle være ude. 

udskiftning af Macbook tastatur

Vi er specialister i udskiftning og reparation af Macbook tastaturer. Uanset om dine taster sidder fast, er blevet beskadiget, er blevet ramt af vandskade eller du har andre tastaturproblemer, er vi her for at hjælpe. Vores erfarne teknikere sikrer, at dit Macbook-tastatur fungerer fejlfrit, så du kan fortsætte med at bruge det uden problemer. 

udskiftning af Macbook batteri

Oplever du, at din Macbook ikke fungerer optimalt, når opladeren ikke er sat til, eller at batterilevetiden er kortere? Så er det højst sandsynligt batteriet, den er gal med. Det kan være frustrerende – især hvis man bruger sin Macbook på farten. Med en Macbook reparation med batteriskift løser vi hurtigt problemet. På den måde får du en Macbook tilbage, som igen kan holde i mange timer.

Hvis du har haft en Macbook i mange år, er det ikke underligt. På et tidspunkt bliver batteriet opbrugt, og så kan det ikke holde så længe af gangen. Det kan også være opladerstikket, der er roden til problemet. Når du sender din Macbook ind til os, finder vi den rette diagnose, så vi kan løse problemet. 

Hvor kan man få repareret macbook?

Hos Telegiganten i Taastrup er vi eksperter i reparationer af enheder fra en bred vifte af kendte mærker, herunder MacBooks. Vores butik, beliggende på Taastrup Hovedgade og blot en kort gåtur fra Taastrup Station, er let tilgængelig og betjener hele nærområdet med MacBook reparation. Det bedste er, at vores reparationer normalt ikke tager lang tid. Det betyder, at du hurtigt og bekvemt får en Macbook tilbage i upåklagelig stand. 

Kom og få fikset din Macbook. Vi er også forhandler af telefoner og tablets og brugte telefoner.  Vi opkøber også elektronik. Du kan derfor sælge din gamle telefon her på siden – endda til markedsførende priser. 

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.