Telegiganten-repair
De fleste iPhone-brugere har oplevet det irriterende problem, hvor deres enhed kører langsommere end normalt. Dette er særligt frustrerende for dem, der er vant til den problemfrie ydelse, som iPhones normalt leverer.

Løs problemerne med langsom iPhone

De fleste med en iPhone har prøvet, at deres iPhone kører langsommere end vanligt. Det kan være enormt frustrerende, når man er vant til en iPhone, der fungerer upåklageligt.

Hvis du har en ældre iPhone-model, kan det skyldes, at din iPhone synger på sidste vers. Har du derimod en nyere model, kan det højst sandsynligt løses uden de store problemer. Disse hastighedsproblemer kan ofte tilskrives mindre problemer, som nemt kan løses og bringe telefonen tilbage til hurtig ydeevne. 

Hvorfor er min iPhone langsom?

Der kan være mange årsager til, at en iPhone er langsom og ikke fungerer optimalt. Det kan være, at din telefon mangler tilgængelig lagerplads, at batteriets ydeevne er svagt eller en svag internetforbindelse. Har du for mange ubrugte apps, der kører i baggrunden, kan det også påvirke hastigheden på din iPhone. 

Der er derfor flere problemer med hastigheden på din iPhone, som du selv kan løse. Ellers er der muligvis hjælp at hente gennem en iPhone reparation hos en professionel tekniker. 

Forældet batteri

Et klassisk problem med en langsom iPhone kan være et forældet batteri, hvor batteriets levetid og ydeevne er væsentligt forringet. 

Du kan let tjekke maksimumkapaciteten af batteriet for at se, om batteriet har forårsager problemet. Det gør du ved at navigere til appen ‘Indstillinger’, vælge ‘Batteri’ for derefter at trykke på ‘Batteritilstand og opladning’. Hvis maksimumkapaciteten er lav, kan det være skyld i en langsom iPhone. 

En optimal batterikapacitet ligger mellem 80 % og 100 %. Hvis batterikapaciteten er lavere, bør du overveje et batteriskift til din iPhone. På den måde undgår du, at din telefon føles langsom, og at batteriets levetid er alt for kort.

 

Svag netværksforbindelse

Hvis du kun føler, at din iPhone er langsom, når du surfer på nettet, ser videoer eller streamer, kan det skyldes netværksforbindelsen. En langsom netværksforbindelse kan være enormt irriterende, når videoer går i stå, og når hjemmesider ikke loader optimalt. 

Du kan skifte mellem WiFi og 4G eller 5G for at se, om det løser hastighedsproblemet. Hvis dette løser problemet, er din telefon sandsynligvis i en fin forfatning. 

 

For mange aktive apps i baggrunden

Hvis din iPhone er langsom, kan det skyldes, at mange apps kører i baggrunden og belaster ydeevnen negativt. Luk derfor overflødige programmer, du ikke bruger. På den måde frigiver du RAM og data til de programmer, du bruger. 

Har du tilstrækkelig tilgængelig lagerplads?

Hvis du bruger for meget lagerplads på din telefon, kan det også påvirke hastigheden på din iPhone. Du kan under ‘Indstillinger’ tjekke, om du har tilstrækkelig lagerplads. Apple anbefaler, at man har mindst 1 GB ledig plads tilbage på mobilen. 

Hvis du har for lidt tilgængelig lagerplads, bruger din iPhone energi og ydeevne på at skabe mere plads. For selv at frigøre ekstra lagerplads, kan du med fordel fjerne overflødige billeder, apps eller videoer. 

Sådan løser du problemerne med langsom iPhone

Sluk og tænd din iPhone

Det kan anbefales jævnligt at genstarte sin iPhone. Det tvinger nemlig telefonen til at slukke for alle aktive apps og processer, der kan påvirke telefonens hastighed i baggrunden. 

Husk at opdatere din iPhone

Alle iPhone-brugere er bekendte med de softwareopdateringer, som Apple jævnligt udgiver. selvom det kan være fristende at udskyde disse opdateringer, er det en god idé at gennemføre dem, hvis du oplever, at din iPhone kører langsommere end normalt. iOS-opdateringerne løser ofte problemer med den forrige version, hvilket kan forbedre telefonens ydeevne. 

Hvis du har en ældre iPhone, der ikke længere kan modtage softwareopdateringer, bør du overveje at investere i en ny, hvis din iPhone føles langsom. 

 

Sluk og slet unødige apps

Hvis du har overflødige apps på din iPhone, som du alligevel ikke bruger, kan du slette dem for at frigive plads på din telefon. Du bør også slukke apps, der kører i baggrunden, hvis du ikke bruger dem. 

 

Sluk og slet unødige apps

Hvis det er batteriet, den er gal med, bør du få udskiftet dit batteri. Det er en hurtig proces, der oftest løser problemet helt. På den måde får du en iPhone tilbage i hånden, der er hurtig og virker optimalt. Det er vigtigt, at du overlader arbejdet med batteriskifte til en professionel tekniker, så du undgår, at der sker uheld og kommer nye problemer. 

Du kan bestille tid til batteriskifte på din iPhone og andre reparationer af mobil, tablet og computer her

 

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.