Apple har lanceret en ny iPhone 12 serie, der består af fire modeller. De vigtigste facts om den nye iPhone 12 serie kan du læse om her.

iPhone 12 er klar

Apple har lanceret en ny iPhone 12 serie, der består af fire modeller

De vigtigste facts om den nye iPhone 12 serie kan du læse om her:

Som sagt så består serien af fire modeller: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.
Det er de første Apple telefoner med 5G-Netværk. 5G-netværk er den nyeste generation af det mobile netværk, som har en betydelig højere hastighed end de ældre generationer.
Denne teknologi findes dog allerede hos Huawei og Samsung, men Apple har oplyst at deres iPhone 12 Mini er verdens mindste, tyndeste og letteste 5G telefon.

Designet på iPhone 12 serien er lidt anderledes. Kanterne er ikke runde, som de tidligere modeller, men flade, dette design minder om den gamle iPhone 4.
Man kan købe de nye telefoner i flere farver som er sort, hvid, rød, grøn og blå.

Derudover får den nye iPhone en ny skærm. Den nye udgave kommer med en OLED-skærm og ikke LED.
Pro udgaven af iPhone 12 kommer med Ceramic Shields på forsiden, som er Cornings nyeste glasteknologi. Corning er dem, der står bag mærker Gorilla Glass. Med Ceramic Shield får serien de stærkeste glasoverflader en iPhone nogen sinde har haft. Apple lover at skærmen er 4 gange stærkere end det glas, som blev anvendt på iPhone 11 serien.

Kameraet har også fået en opgradering. Pro modellen har fx 47 procent større sensor og større pixel, som giver vidvinkelkameraet en markant højere lysoptagelseskapacitet.

Som noget helt nyt er der også kommet trådløs opladning, der virker gennem indbyggede magneter. Denne funktion kan fx også anvendes i bilen, hvis man har en magnet mobilholder.

I pakken af iPhone 12 samt iPhone 12 Mini følger kun telefonen samt USB-C til Lightning-Kabel. Dvs. der følger ingen earpods samt strømforsyning med. Det har Apple valgt at fjerne, og har begrundet det med at det er en del af deres indsats for at reducere den skadelige påvirkning af miljøet. Det vil sige at man skal bruge sine gamle earpods og strømforsyning eller man skal købe nogle nye. Se udvalg af earpods samt strømforsyning.

iPhone 12 kommer på det danske marked d. 23. oktober 2020 og kommer til at koste fra 6.999 kr.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.