iPhone reparation

Hos Telegiganten kan du få fikset din iPhone hurtigt og effektivt. Vi kan løse alt fra simple skærm- og batteriskift til mere komplicerede iPhone reparationer. Se priserne på iPhone reparation herunder. 

Iphone reparationer

Priser på iPhone reparationer

Vi udfører iPhone reparation til lave priser. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har en ældre iPhone eller den nyeste model på markedet. Har du blot brug for en udskiftning af skærm eller batteri, eller har du brug for hjælp til mere tekniske problemer? Vi kan hjælpe med det hele – helt uden ekstra omkostninger. 

Du skal blot booke en tid. Det er nemt og hurtigt. 

booK Reparation af iphone

Hos Telegiganten.dk tilbyder vi ikke bare iPhone reparation. Vi reparerer telefoner, tablets og computere fra alle de gængse mærker og modeller. 

Læs mere om fordelene ved at vælge Telegiganten til din næste reparation:

Walk-In Service

Kom forbi butikken, hvor du vil få et tilbud på, hvad vi kan gøre for dig og en få en pris herefter.

Miljøbevidste

Vi tænker meget på miljøet, så vores reservedele er derfor produceret miljøbevidst.

Kundeservice

Kundeservice er i første prioritet hos os, og vi ønsker at alle vores kunder føler sig velkomne.

Erhverv

Vi tager også imod erhvervskunder, hvor vi kan lave en perfekt tilpasset aftale din virksomheden.

Online booking

Book din tid online, så du kan spare tid og planlægge din dag ud fra det.

Værksted

Du kan få repareret dit elektriske udstyr på vores værksted i Taastrup, Glostrup, Albertslund og Ishøj

Hurtig reparation af iPhone

Hos Telegiganten har vi gennem mange år arbejdet med reparation af telefoner, computere og andet elektronik fra kendte mærker. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at man har en smartphone, der fungerer. Derfor tilbyder vi hurtige og effektive reparationer af din iPhone, Samsung, OnePlus eller anden enhed. Vi diagnosticere hurtigt problemet og løser det så hurtigt som muligt. På den måde kan du få din funktionsdygtige smartphone tilbage i hånden i løbet af kort tid. 

Vi tilbyder en lang række reparationsydelser, så vi kan hjælpe, uanset om du har brug for en ny skærm, et nyt batteri eller noget helt tredje. For at gøre hele processen så simpel som mulig, kan du nemt bestille en iPhone reparation gennem vores hjemmeside.

iPhone reparation til lave priser

iPhone er blandt de mest populære modeller af telefoner på markedet. Der er mange nye og gamle modeller, men vi har reservedele til at løse de fleste problemer, som din model måtte have. Uanset om din skærm er revnet, batteriet skal udskiftes, eller der er andre tekniske problemer, så står vi klar til at hjælpe i butikken. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at din iPhone fungerer upåklageligt efter reparationen, uanset om du har en iPhone 7 eller en spritny iPhone 15.

Selvom man passer godt på sin iPhone og udstyrer den med cover og andet tilbehør, så er uheld svært helt at undgå. De fleste har oplevet en ødelagt skærm, et slidt bagcover, et dødt batteri eller en teknisk fejl på deres telefon. Hos Telegiganten er vi klar til at løse ethvert problem gennem en iPhone reparation. Vi tilbyder alt lige fra batteriskift, skærmskift og bagskærmsskift til udskiftning af knapperne på siden af telefonen.

Leder du efter skærmbeskyttelse, covers eller andet tilbehør til din iPhone? Se vores udvalg her.

Hvilke iPhones reparerer vi?

Vi tilbyder reparationer af telefoner fra Apple, Samsung, Huawei, OnePlus og mange flere. Og vi tilbyder mere end blot telefonreparationer. Men vi ved, at mange danskere har iPhones, så vi tøver ikke med at sige, at vi specialiserer os i iPhone reparation. Har du en Macbook eller PC, som er defekt eller skadet, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af reparationer. Hvis du er tvivl om, hvorvidt vi kan reparere din enhed, så gennemse vores bestillingssystem eller ring til os – så finder vi en løsning.

Hvor kan man få repareret iPhone?

Hos Telegiganten i Taastrup tilbyder vi reparationer af enheder fra langt de fleste kendte mærker. Butikken ligger på Taastrup Hovedgade med kort gåafstand fra Taastrup St. Butikken er let at komme til og fra, så vi kan tilbyde reparationer til hele nærområdet. Og det tager som regel ikke længere end en time, før du får  en fejlfri enhed tilbage i hånden. Derfor er du velkommen til at vente i butikken eller tage en tur på gågaden, indtil din telefon er klar til afhentning igen. 

Kom og få foretaget en iPhone reparation. Du kan også købe nye telefoner og tablets, brugte telefoner eller sælge din gamle telefon her på siden – endda til markedsførende priser. 

iPhone reparation pris

Prisen på en reparation afhænger af flere faktorer såsom model og skadens omfang.  Det kommer også an på, om du ønsker udskiftning med original reservedele eller ej. Vi tilbyder gennemsigte priser uden skjulte gebyrer. Vi garanterer konkurrencedygtige priser og høj kvalitet i vores arbejde, når du skal have foretaget iPhone reparation eller reparation af andre enheder. Telegiganten er derfor det perfekte sted, hvis du vil have repareret din enhed til en pris, der er fair. Vi bestræber os på at levere nogle af de skarpeste priser på markedet. 

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.