Apple-iPhone-12-Pro-Max-512GB
En beskadiget iPhone-skærm, hvad enten det er ridser eller revner, varierer i betydning fra et mindre irritationsmoment til et alvorligt problem, der gør telefonen ubrugelig for en periode. Smartphones er blevet en uundværlig del af vores dagligdag, og for mange er det en stor ulempe at skulle undvære deres mobiltelefon.

GUIDE: Beskyt din iPhone med skærmbeskyttelse

En ridset eller revnet iPhone-skærm kan være alt fra et mindre besvær til et problem, der betyder, at mobiltelefonen ikke kan bruges for en stund. En smartphone er blevet en så integreret del af vores daglige liv, at det kan være til stort besvær at undvære den. Derfor vil de fleste gerne undgå, at det sker. Panserglas og andre former for skærmbeskyttelse er ofte den bedste og mest prisvenlige løsning på markedet. 

Hvilke typer skærmbeskyttelse er der?

Skærmbeskyttelse som panserglas er noget af det vigtigste og mest populære tilbehør, du kan købe til din iPhone. Der findes flere typer skærmbeskyttelse, som varierer i forhold til udseende og materiale. De fleste er lavet af plastik eller glas. 

Panserglas eller hærdet glas er designet til at kunne monteres på smartphone-skærmen og er et meget populært valg. Det er oftere en dyrere løsning, men det er til gengæld en enormt effektiv løsning. På den måde mindsker du risikoen for, at den udsatte skærm på din smartphone bliver ødelagt. 

Skærmbeskyttelse af plastik er ofte en billige løsning og giver ikke samme beskyttelse som glas. De har ofte større tykkelse og er mindre tydelige, når de sættes på telefonen. Hvis du ikke vil have den store ændring på din iPhones flotte design, er glasbeskyttelse sandsynligvis den rigtige løsning for dig. 

Når du kigger efter den rette skærmbeskyttelse, skal skærmbekyttelsen være kompatibel med den telefon, du har i lommen. Der er nemlig forskellig skærmbeskyttelse, som er designet til specifikke iPhone-modeller. 

Når du køber en iPhone hos os, kan du også tilføje beskyttelsesglas. 

Hvad beskytter skærmbeskyttelse imod?

Skærmbeskyttelse mindsker risikoen for, at din skærm går i stykker. Den beskytter nemlig mod en række skader og udfordringer: 

– Beskyttelse mod ridser og revner, der kommer, når man taber telefonen.

– Sommetider kan den beskytte mod vanddråber, så vandet ikke trænger ned i telefonen. 

– Beskyttelse mod fingeraftryk og snavs, såfremt skærmbeskyttelsen har olieafvisende belægning.

– Skrammer fra nøgler og mønter, der kommer i kontakt med telefonen. 

Skærmbeskyttelse kan spille en væsentlig rolle i at bevare din iPhones skærm og forlænge levetiden på din telefon. En skærm kan forhindre, at skærmen går i stykker, og at du skal undvære mobilen i længere tid. 

Selvom panserglas og anden beskyttelse til din telefon kan synes dyr, så kan det være en vigtig investering i det lange løb. Det er nemlig væsentlig billigere end en skærmreparation. Det gælder især, hvis man har en nyere iPhone-model og vil udskifte med en originalskærm. 

Har du ikke nået at få sat skærmbeskyttelse på din telefon, kan du altid bestille en iPhone reparation med skærmskift og få sat beskyttelse på efterfølgende.

Kan man selv skifte skærmbeskyttelse til iPhone?

Uanset om du bruger skærmbeskyttelse af plastik eller glas til din iPhone, så passer det godt på din smartphone. Det betyder så også, at skærmbeskyttelsen kan blive slidt og trænge til udskiftning efter noget tid. 

Hvis du selv sætter skærmskytter på din iPhone, er det vigtigt, at du ved, hvad du laver. Hvis det ikke er sat korrekt på, kan det nemlig se forkert ud. Det er vigtigt, at du fjerner eventuel beskyttelsesfilm fra skærmen og rengør skærmen grundigt. Det er for at sikre, at der ikke er støv, snavs og pletter fanget under beskyttelsen. 

Du kan nemt selv skifte skærmbeskyttelse, men hvis du vil have det bedste og mest professionelle resultat, kan du bestille en udskiftning her

Skærmbeskyttelse til alle iPhones

De fleste iPhone-ejere ved, at skærmen er enormt udsat for ridser og skrammer. Det gælder især for nyere modeller, hvor skærmene over årerne er blevet større og større. Skærmbeskyttelse er dog en god idé, uanset om du har den nyeste model eller en ældre, brugt iPhone, fordi du passer på den mest udsatte del af telefonen. 

Heldigvis er der skærmbeskyttelse, som er designet specifikt til de enkelte modeller. Uanset om du har en iPhone 14, iPhone X eller iPhone 7, kan du finde skærmbeskyttelse og andet tilbehør til din iPhone hos os.

Få beskyttelse til din iPhone

Med effektiv skærmbeskyttelse er din skærm i gode hænder, og du er sikret mod de værste ridser og skrammer. Men den beskytter udelukkende skærmen. På siderne og bagsiden af din iPhone er skærmbeskyttelsen derfor ikke til meget hjælp. Omvendt kan et cover alene ikke redde skærmen fra skader, medmindre du beslutter dig for at købe et flipcover.

Hvis du vil beskytte resten af din telefon, bør du overveje at undersøge vores udvalg af cover og tilbehør som supplement til skærmbeskyttelsen. På den måde kan din telefon være fuldt beskyttet mod skader og ridser.

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.