4 bedste skærmbeskyttelse til mobiler

Vi hjælper dig med at finde den bedste skærmbeskyttelse

Leder du efter den bedste skærmbeskyttelse til din spritnye mobil, som du holder så meget af? Så har du fundet det helt rigtige sted, da du her få den ultimative guide til den bedste skærmbeskyttelse. Hos Telegiganten.dk har vi arbejdet med reparation af mobiltelefoner i mere end +10 år, så vi er blandt eksperterne på markedet. Vi rådgiver og reparere til dagligt mobiltelefoner og sælger tilbehør over internettet til hele Danmark. Vi er derfor de helt oplagte til at guide dig til at finde den bedste skærmbeskyttelse.

Når du skal købe din skærmbeskyttelse, er der 3 steps, som du skal igennem og til hvert step er der en række overvejelser, som du skal gøre dig for, at du finder den bedste skærmbeskyttelse til lige netop dig.

Hvilket mærke og model er din mobil?

Som det allerførste skal vi have på plads, hvilket mærke, og hvilken model din mobil er. Der kan nemlig være forskel på om skærmbeskyttelse fra mærke til mærke og model til model. Nogle covers og skærmbeskyttelse passer til iPhones og andre passer ikke. Skærmstørrelsen varierer nemlig meget både i højde og i bredden. Det burde være nemt for dig at finde ud af, hvilken mobiltelefon det er, du har i hånden, hvis du ikke allerede ved det på forhånd.

Typer af skærmbeskyttelse

Udvalget af skærmbeskyttelse til din mobil består af forskellige typer, som dækker forskellige behov og er designet til flere forskellige målgrupper. Udvalget kan variere i størrelser afhængig af mærket og modellen af din mobil. Til de mest populære mærker såsom iPhone og Samsung findes der næsten uendelig mange slags skærmbeskyttelse, mens der måske kun findes et par forskellige slags, hvis du har en mobil af et mærke, som ikke er så udbredt.

Vi vil her i blogindlægget gennemgå de forskellige mest populære slags af skærmbeskyttelse og guide dig til, hvilken slags, der er den bedste skærmbeskyttelse til dig. Det vil vi gøre ved at gennemgå, hvilke behov de forskellige typer af skærmbeskyttelse dækker over, og hvad målgruppen er.

Beskyttelsesglas 5D

Den helt klassiske og simple skærmbeskyttelse i form af et skærmbeskyttelse, beskytter dig imod ridser og andre skræmmer på din skærm. Denne skærmbeskytter beskytter mod slag, stød, ridser og skrammer og hvis uheldet er ude og du taber din mobil er du bedre beskyttet mod en ødelagt skærm. Der er en medfølgende skærm-klud, som du kan bruge til at rengøre skærmen inden du sætter beskyttelsesglasset på. Beskyttelsesglasset kan nemt monteres, da det er selvklæbende, og derfor bare skal placeres oven på skærmen, og så sker resten stort ses af sig selv. Du kan nemt selv gøre det derhjemme, men hvis du kommer forbi Telegiganten.dk’s butik, kan vi også gøre det for dig helt gratis. Selvom der ny ligger et stykke glas oven på din mobil, er det ikke noget problem at se igennem det, da beskyttelsesglasset har høj gennemsigtighed og berøringsfølelse, som hvis det slet ikke var det. Stort set alle ville have godt af at have et beskyttelsesglas på deres mobil, da alle kan være uheldige at tabe sin telefon eller lægge den i samme lomme, som man har sine nøgler. skærmbeskyttelset kan selvfølgelig mærkes en lille bitte smule. Til jer har vi selvfølgelig lidt godter i ærmet til jer længere nede.

Flip-cover

Hvis du vil beskytte din skærm ekstra meget, så kan du gøre det nemt og stilet med et flip-cover. Et flip cover er typisk lavet af læderagtigt materiale og fungerer som et normalt cover, bortset fra at have et en flip, som dækker og beskytter hele skærmen. Et flip-cover kombineret med glasbeskyttelse er det mest beskyttende af alle muligheder, men er samtidig meget stilet og udbredt. En mobil er både dyr og essentiel i hverdag, så beskyttelse er derfor en vigtig ting for mange. Der findes andre alternativer, hvis man gerne vil opnå ligeså god skærmbeskyttelse, men de er både klosede og ustilede. Et godt bud på den bedste skærmbeskyttelse kunne godt være et flip-cover. Flip-covers har også en praktisk side, da du ikke længere behøves at slæbe rundt på en stor pung med alle dine kort, men i stedet kan have det hele i din mobil. Hvis du tænker, at et flip-cover er den bedste skærmbeskyttelse for dig, så har vi skrevet et blogindlæg til dig, hvori vi guider dig i, hvordan du vælger det bedste cover med kortholder.

Hvad er så den bedste skærmbeskyttelse?

Vi giver her en vurdering af, hvad der vil være den bedste skærmbeskyttelse til dig ud fra en række områder.

Bedste skærmbeskyttelse til den stilrige:

Med glas skærmbeskyttelse på både for- og bagsiden vil din mobil være beskyttet 360 grader helt uden, at det vil kunne ses. Til dig, der er meget stilbevidst, vil dette være den bedste skærmbeskyttelse og lige, hvad du har brug for. Det gælder selvfølgelig kun, hvis du har en model med glas bagside, for har du ikke det, kan du nøjes med glasbeskyttelse til forsiden.

Bedste skærmbeskyttelse for mest beskyttelse:

Går du efter at maksimere beskyttelsen af din mobil, skal du helt klart have fat i noget glasbeskyttelse til forsiden af din mobil og så et flip cover, som både beskytter bagsiden, men samtidig dækker din forsiden af din mobil. På den måde vil du kunne beskytte din kære mobil fuldt ud. Der findes mange udgaver og modeller af flip-covers, så det skulle være muligt at kunne finde et til en hver smag. Læs vores guide omkring covers med kortholdere for at finde ud af, hvilken cover, som er bedst til lige netop dig:

Bedste skærmbeskyttelse prisbevidste:

360 graders beskyttelse for 99,-

Telegiganten.dk har lige nu supertilbud på 360 graders beskyttelse af din mobil, hvor du får hele pakken for kun 99,-. Stilen er simpel og moderne, så det passer godt til hver smag. Beskyttelsen er i top og prisen i bund, så får den prisbevidste kunne det ikke blive bedre.

 

 

Indtast dine informationer

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at indsende din enhed. Her beder vi også om kontooplysninger så du kan få betaling for din enhed.